Dolar 32,5584
%0.04
Euro 34,8204
%-0.13
Altın 2.433,680
%0.15
Bist-100 9.708,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi'nde şok istifa!

Gelecek Partisi'nde şok istifa!

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı olarak Hakan Yazar'ın atanmasının hemen ardından partinin İzmir'deki önemli isimlerinden Cem Kavur partiden istifa ettiğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 27.01.2021 - 21:11

EGEPOSTASI- Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda sular durulmuyor. Henüz kurulalı bir yıl kadar bir süre olmasına rağmen bugün dördüncü il başkanı atandı. 

Genel Merkez, İzmir İl Başkanlığı görevine Hakan Yazar'ı atadı. Hakan Yazar'ın atandığı haberlerinin hemen ardından Kurucu İzmir İl Başkanı, Kütahya ve Burdur Koordinatörü Cem Kavur, hem partideki görevlerinden hem de partiden istifa ettiğini açıkladı.

Yazılı açıklama yapan Cem Kavur istifasını duyururken sert ifadeler kullandı.

Kavur açıklamasında şunları dile getirdi;

"Kuruluşundan bu yana Gelecek Partisi için büyük emekler ile çalıştım. Kurucu İl Başkanlığımın sonrası, Kütahya ve Burdur Koordinatörü olarak devam ettiğim görevimi, Ekibim ve Ailemin desteği ile buraya kadar getirebilmiş  bulunuyorum. Parti üyeliğim ve mevcut görevimden konuşulanlar ile yapılanların ne yazık ki hiçbir zaman örtüşmediği, disiplin, liyakat ve etik değerlerinin zayıf olduğunu düşünmem sebebi ile istifamı tüm kamuoyuna saygı ile sunuyorum. Hayırlı olsun.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.