Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir'den 8 Mart etkinliği

Gelecek Partisi İzmir'den 8 Mart etkinliği

Gelecek Partisi İzmir il Başkanı Hakan Yazar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle partisinin kadın yöneticileri ile birlikte güne Zübeyde Hanım'ın anıtını ziyaret ederek başladı. Başkan Yazar ve beraberindekiler sonrasında Konak Meydanı’nda kadınlara karanfil dağıtıp Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletti.

  • Ege Postası
  • 09.03.2021 - 09:27

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir dizi etkinlik düzenledi. Program kapsamında İl Başkanı Hakan Yazar ve il başkanlığının kadın yöneticileri ilk olarak Cumhuriyet'imizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anıt mezarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Daha sonra Başkan Yazar, Partisinin yöneticileri ile Konak Meydanı’nda Genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamları ile birlikte kadınlara karanfil dağıtarak patilerinin kadına yönelik politikalarını anlattılar.

Günün anlam ve önemine yönelik konuşma gerçekleştiren Başkan Yazar, “8 Mart, dünyada kadınların eşitlik ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye’ye, dünyaya ve geleceğe sahip oluruz. Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir diyen, . 1934'de kadınlara seçme ve seçilme hakkını veren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla yad ederek onu yetiştiren muhterem annesi Zübeyde hanımın anıt mezarına karanfil bırakarak güne başladık. Daha sonra Konak Meydanı’nda İzmir’imizin kadınlarına karanfil dağıtıp, şiddete ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğine karşı partimizin geliştirdiği politikalarımızı anlattık. Tekrardan tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.