Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İl Başkanı Onur Sivaslıdan 10 Kasım mesajı

Gelecek Partisi İl Başkanı Onur Sivaslıdan 10 Kasım mesajı

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84'üncü sene-i devriyesi ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Ayrıca Gelecek Partisi Konak İlçe Başkanlığı bünyesinde Konak Meydanı’nda Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için 5 bin kişilik lokma döktürülecek.

  • Ege Postası
  • 10.11.2022 - 09:08

Yayınladığı mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu ve mücadeleci vasıflarına işaret eden il Başkanı Onur Sivaslı, "Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84'üncü yıldönümünde minnetle şükranla yâd ediyorum. O’nun mirası olan Cumhuriyetimizi kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünde demokrasi ile taçlandırmaya kararlıyız. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 99’uncu kuruluş yılında bu aziz milletin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Sivaslı, “Cumhuriyetin ilanının ardından, milletinin iradesini, çalışmalarının ve icraatlarının da merkezine koyan Atatürk, bu temel üzerinde, milli ve manevi değerleriyle yükselen bir ülkenin inşasını başlatmıştır. Türkiye’nin geleceğinin şekillendirilmesinde gerekli adımları atarak, izlenecek yol ve yöntemleri açıkça ortaya koymuştur. Bu yol çağın gereklerini takip etmek, milli kimliğimize, görkemli tarihimize ve kadim devlet geleneğimize yakışacak, çıtayı kendimizin belirlediği güçlü bir geleceği inşa etmektir. Milletimiz, Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edecek, Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir.

Bu düşüncelerle büyük devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız bu günde saygı, şükranla anıyorum. Kendisine, silah arkadaşlarına ve aziz şehitlerimize borcumuzu, Türkiye’yi dünyanın en müreffeh ülkelerinden biri yaparak ödemek için aralıksız çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.