Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘İzmir’ çıkışı: Körfez kokusundan geçilmiyor

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘İzmir’ çıkışı: Körfez kokusundan geçilmiyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekili olduğu İzmir ve İzmir’deki koku sorunu üzerinden yüklendi. Erdoğan, “Şimdi Bay oranın milletvekili. oVe İzmir şu anda onun partisinde belediyesi ve bugüne kadar acaba belediye olarak siz İzmir'e ne yaptınız? Körfez kokusundan geçilmiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.06.2022 - 09:57

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir üzerinden eleştiriler yöneltmeye devam ediyor.

Erdoğan, geçtiğimiz hafta partisinin İzmir İl Danışma Kurulu'nda cumhurbaşkanı adaylığını adaylığını açıklarken Kılıçdaroğlu’na da milletvekili olduğu İzmir ve İzmir’deki koku sorunu üzerinden yüklenmişti.

Erdoğan, son olarak dün gerçekleştirdiği Van ziyaretinde yine “koku” üzerinden Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi; "Şimdi Bay Kemal oranın milletvekili değil mi? Oranın milletvekili. Bir sormak lazım sen kaç kere İzmir'e gittin acaba? Ve İzmir şu anda onun partisinde belediyesi ve bugüne kadar acaba belediye olarak siz İzmir'e ne yaptınız? Körfez kokusundan geçilmiyor. Bir yağmur olduğu zaman alıp gidiyor.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.