Dolar 32,5572
%0.05
Euro 34,9937
%0.47
Altın 2.422,850
%-0.01
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan sel çıkışı: İzmir ne hale geldi biliyorsunuz

Erdoğan'dan sel çıkışı: İzmir ne hale geldi biliyorsunuz

Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi günü yapılacak kabine toplantısında kısıtlamalarla ilgili kararlar alacaklarını söyledi.Ermenistan'daki gelişmelerle ilgili "Darbenin her türlüsüne karşıyız" diyen Erdoğan, Kanal İstanbul tartışmalarına da değindi. Kanal İstanbul projesiyle ilgili CHP’den gelen eleştirilere yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şurada bir sel afeti oldu. İzmir ne hale geldi biliyorsunuz. İstanbul, şu anda ne hale geldiğini görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? Yok. Attıkları bir adım var mı? Yok." dedi.

  • Ege Postası
  • 26.02.2021 - 14:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ermenistan'daki gelişmelerle ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, "Darbenin her türlüsüne karşıyız" dedi.

Erdoğan, "Darbeleri kabul etmemiz mümkün değil. Askerin devreye girmek suretiyle adeta darbe çığırtkanlığına girmesi kabul edilebilir değil. Bütün mesele yönetim değişikliğine gidilecekse Ermenistan halkı yapar" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı'na kısıtlamalarda gevşeme olup olmayacağı da soruldu. Pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısına işaret eden Erdoğan, "Bilim Kurulu'ndaki çalışmalar Kabine önüne gelecek. Mutasyonun hangi illerde, ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bize takdim edecek. Bizler ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla ilgili kafelerle ilgili otellerle ilgili gibi adımlar atabiliriz, Kabine Toplantısı'nda karar alacağız" ifadelerini kullandı. 

KANAL İSTANBUL TARTIŞMASI

Erdoğan, "Kanal İstanbul'u inadına yapacağız" açıklamasına yönelik tepkilere de yanıt verdi. "Bu işten ne ana muhalefet ne İBB anlar" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Her türlü adımı atıyoruz, biz hizmet etmek istiyoruz. Dünya da hayran hayran izleyecek. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yerlere bunların hayalleri dahi ulaşamıyor." 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEİDYESİ'NE SEL ELEŞTİRİSİ

Kanal İstanbul projesiyle ilgili CHP’den gelen eleştirilere yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ana muhalefet yaptırmayız, istemezük, ya siz neyi istiyorsunuz ki,  neyi yaptınız ki bu ülkede. Hiçbir şeyleri yok. Şurada bir sel afeti oldu. İzmir ne hale geldi biliyorsunuz. İstanbul, şu anda ne hale geldiğini görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? Yok. Attıkları bir adım var mı? Yok. Biz icraat partisiyiz. 18 senedir bunu ortaya koyuyoruz. Biz laf partisi değiliz. Ama ana muhalfetin oırtada icraatı yok." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.