Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'En başarılı belediye başkanları' anketinden çarpıcı sonuçlar

'En başarılı belediye başkanları' anketinden çarpıcı sonuçlar

SONAR Araştırma şirketi, "Belediye Başkanları Başarı Oranları" başlıklı araştırmasının sonuçlarını yayımladı. SONAR, 1 Şubat - 15 Nisan tarihleri arasında, 20 büyükşehirin 8'inde yüz yüze, 12'sinde ise telefon yöntemiyle gerçekleştirdiği anketin hata payının yüzde 2.9 olduğunu bildirdi.

  • Ege Postası
  • 28.04.2021 - 13:45

SONAR Araştırma şirketinin  sonuçlarına göre, ‘Koronavirüs ile mücadelede büyükşehir belediye başkanınız başarılı mıdır’ sorusuna verilen yanıtlarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yüzde 54.2 oy alarak 20 büyükşehir içerisinde pandemi ile mücadelede 5 sırada yer aldı. 
İzmir’deki ilçeler bazında ise Pandemi ile mücadelede Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yüzde 71.2 oy alarak birinci sırada yer aldı.

Ankete katılanlara yöneltilen, "Büyükşehir belediye başkanınızın genel hizmetleri ve projeleri başarılı mıdır?" sorusuna verilen cevaplara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, en başarılı belediye başkanı olarak ön plana çıkarken, İzmir Büyükşehir Beleliye Başkanı Tunç Soyer ise altıncı sırada yer aldı. 

"Koronavirüs ile mücadelede büyükşehir belediye başkanınız başarılı mıdır" sorusuna verilen yanıtlarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yüzde 54.2 oy alarak 20 büyükşehir belediye arasından, beşinci sırada yer aldı. 

Araştırmada belediyelerin ilçe yönetimine de yer verildi. En başarılı belediye başkanı olarak CHP'li Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ilk sırada yer aldı.

koronavirüsle mücadele sıralamasında ise ilk sıra CHP'li Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün yer alırken, AK Partili'li Bergama Belediye Başakanı Hakan Koştu'nun ise beşinci sırada yer alması dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.