Dolar 32,5125
%-0.08
Euro 34,9430
%0.33
Altın 2.434,670
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Yücel'den İsmail Kahraman'a sert tepki: İtibarsızlaştırma hadsizliği

Deniz Yücel'den İsmail Kahraman'a sert tepki: İtibarsızlaştırma hadsizliği

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, TBMM eski Başkanı AK Partili İsmail Kahraman’ın “Şehirlerin kurtuluş yıldönümleri kutlanıyor. Kesinlikle karşıyım… İzmir’in kurtuluşu 9 Eylül, kim demiş? Ne münasebet. Cihan harbi bitti, müstevliler alacaklarının birkaç kat mislini aldı ve öyle gittiler, çekildiler. Kurşun sıkmadık ki” sözlerine tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 29.08.2022 - 21:23

EGEPOSTASI- Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman Rize’nin fethinin 561’inci yılı dolayısıyla düzenlenen ‘Rize’de tarihi bir an, Fatih Sultan Mehmed Han’ isimli programdaki konuşmasında şehirlerin kurtuluş gününün kutlanmasına yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Kahraman, "Şehirlerin kurtuluş yıldönümleri kutlanıyor. Kesinlikle karşıyım. İstanbul’un kurtuluşu 6 Ekim, kim demiş? İzmir’in kurtuluşu 9 Eylül, kim demiş? Ne münasebet. Cihan harbi bitti, müstevliler alacaklarının birkaç kat mislini aldı ve öyle gittiler, çekildiler. Kurşun sıkmadık ki" demişti.

Kahraman’ın bu sözleri kamuoyunda büyük tepki toplarken, son olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kahraman'a sert tepki gösterdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan İl Başkanı Yücel, "Atatürk aydınlanmasına inanan anlayış, ömrü tükenen bu köhne zihniyetin yerini çok yakında alacaktır." diyerek şu açıklamayı yaptı;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.