Dolar 32,5976
%0.38
Euro 34,7758
%0.13
Altın 2.496,840
%0.5
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirtaş'tan Cumhur İttifakı'na aday göndermesi

Demirtaş'tan Cumhur İttifakı'na aday göndermesi

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Cumhur İttifakı neden kazanacak aday bulmuyor da hem aday olamayacak hem de kazanamayacak kişide ısrar ediyor? Yok eğer Erdoğan kazanacak adaysa ne diye 170 bin oyu olan HÜDA-PAR'ı da ittifaka katmak için çabalıyor?” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2023 - 18:11

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nden avukatları aracılığıyla kullandığı sosyal medya hesabından Cumhur İttifakı’na ilişkin açıklamalar yaptı. Demirtaş’ın paylaşımları şöyle:

“Cumhur İttifakı neden kazanacak aday bulmuyor da hem aday olamayacak hem de kazanamayacak kişide ısrar ediyor? Yok eğer Erdoğan kazanacak adaysa ne diye 170 bin oyu olan HÜDA-PAR'ı da ittifaka katmak için çabalıyor?

“YENİ BİR SAVAŞ PLANININ ÖN HAZIRLIĞI MI?”

AKP + MHP + BBP + Vatan Partisi + HÜDAPAR Sizce bunları bir araya getiren şey ne olabilir? Ağır bir suç ortaklığı mı? Yoksa yeni bir savaş planının ön hazırlığı mı? Memleket sevdası olmadığı kesin.

“İKTİDAR, SEÇİM ÖNCESİ KOBANİ'YE BİR SALDIRI PLANI YAPIYOR”

İktidar, seçim öncesi Kobani'ye bir saldırı planı yapıyor. Muhalefetin en büyük sınavı, bu sinsi plan karşısında alacağı tutumdur. Oy için başkasının toprağını işgal girişimine ‘ayaklarına taş değmesin’ mi, yoksa seçim uğruna girişilen savaşa cesurca ‘hayır’ mı?"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.