Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu’ndan İzmirlilere söz: Sorunların çözüldüğü merkez olacak

Davutoğlu’ndan İzmirlilere söz: Sorunların çözüldüğü merkez olacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İzmir İl Başkanlığı açılışında İzmirlilere seslendi. İzmir'in cumhuriyet tarihindeki önemine dikkat çeken Davutoğlu, il başkanlığının İzmirlilerin sorunlarının çözüldüğü bir merkez olacağını ifade etti ve “İnşallah burası İzmirlilerimiz sorunlarının çözüldüğü bir merkez olacaktır. Bu merkez bir topluluğa değil bütün İzmir’e aittir. 24 saat açık olacaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.03.2022 - 16:35

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir dizi programa katılmak için geldiği iki günlük İzmir ziyaretinin ilk gününde partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Davutoğlu, eleştiri oklarını iktidara yönlendirirken ülkenin geleceğine ilişkin umutlu ve birleştirici konuştu.

“ÜLKEMİZİN HER YERİNDEN FERYATLAR YÜKSELİYOR”

Konuşmasına ülkenin içinden geçtiği ekonomik buhrana değinerek başlayan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş bırakan hekimlere hitaben söylediği sözleri hatırlattı ve “Ülkemiz çok zor şartlardan geçiyor. Esnafımız bugün Kemeraltı’nda gördüğümüz gibi ikinci bir kira gibi elektrik faturalarıyla aciz bir duruma düşürülmüş durumda. Konya’da çiftçilerimiz yeni bir hasılat dönemine girememenin sıkıntısını çekiyor. Emeklilerin aldığı maaş bir haftayı karşılar şekilde değil. Son dönemde hekimlerimiz… Cumhurbaşkanı tarafından iktidar tarafından hedef gösterilerek sağlıkta şiddetle muhatap olacak duruma gelmiş. Ülkemizin her yerinden feryatlar yükseliyor. İzmir, kurtuluş savaşı bayrağının dikildiği şehir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le cumhuriyetimiz tohumlarının ekildiği şehir. Bugün İzmir’imizde Türkiye’nin geleceği için yepyeni bir başlangıca hep beraber omuz omuza yürümek zorundayız” dedi.

“BİR TOPLULUĞA DEĞİL TÜM İZMİRLİLERE AİT”

İl Başkanlığı’nın yalnızca parti mensuplarına değil tüm İzmirlilere açık olduğunu belirten Davutoğlu, bütünleştirici ifadeler kullanarak şunları söyledi; “Şartlar ne olursa olsun her gecenin karanlığının sabahında bir parlak güneşin doğacağına inanıyoruz. Bu inançla yaklaşık 2 sene önce Gelecek Partisi’ni bir çınar fidanı olarak Anadolu’nun bağrına diktik. Bu çınar, bugün Türkiye’nin her yanını sarmış durumda. Her yerde teşkilatlarımızın güçlendiğini görüyoruz. Bugün de burada İzmir İl başkanlığımızın açılışını yapıyoruz. Ufuk şehrimizde yeni ufuklara yürüyen bütün Gelecek gönüllülerine teşekkür ediyorum. Değerli il başkanıma hitaben söylüyorum. İnşallah burası İzmirlilerimiz sorunlarının çözüldüğü bir merkez olacaktır. Bu merkez bir topluluğa değil bütün İzmir’e aittir. 24 saat açık olacaktır. İşte bu sebatla, cesaret ve samimiyetle İzmir İş Başkanlığımız İzmirlilerin hizmetine açıyorum. Allah ufkumuzu İzmir kadar berrak eylesin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.