Dolar 32,5887
%0.35
Euro 34,7713
%0.11
Altın 2.507,600
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İzmir yorumu: Bu defa İzmirlileri çok farklı gördüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İzmir yorumu: Bu defa İzmirlileri çok farklı gördüm

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Kongre esnasında İzmir'le ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Ben bu defa İzmirlileri çok farklı gördüm, hesabını soracak" şeklinde konuştu.

  • Ege Postası
  • 24.02.2021 - 21:09

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede kürsüye geldiği sırada, görme engelli Tuana Şahin, “Beraber yürüdük biz bu yollarda" ve “bana her şey seni hatırlatıyor" şarkılarını seslendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Şahin'e eşlik etti. Erdoğan'ın konuşması sırasında tribünlerde dev Türk bayrağı açıldı.

“BU DEFA İZMİRLİLERİ ÇOK FARKLI GÖRDÜM, HESABINI SORACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kim çevreci? Biz çevreciyiz. Çünkü CHP deyince akla şu gelir, çöp, çukur, çamur. İşte İzmir'de şu son yağmurlarda ne oldu? Hatta bir hanımefendi ne dedi Bay Kemal'e, 'Ya 35 yıldır şu İzmir'i siz yönetiyorsunuz, 35 yıldır biz her yağmurda, her karda kışta maalesef evlerimiz, dükkanlarımız bu hale geliyor.' O da kuzu kuzu dinliyor ha. Yok. Bu iş öyle lafla olmuyor. İşte İzmir'deydik geçen hafta, İzmir kongresini yaptık. Ama ben bu defa İzmirlileri çok farklı gördüm. Hesabı sorulacak öyle anladım. " ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki salı günü insan hakları eylem planını ve bir sonraki hafta ise ekonomi reform paketini açıklayacaklarını belirtti.

BÜYÜK KONGRE 24 MART'TA

Partimizin 7. olağan kongresinde ülkemizin her yerinde bir değişim sürecine dönüştürmeye çalıştık. Yeni isimler bayrak yarışında nöbeti devralıyor. Mevcut yönetimimizin yaş ortalaması 39. Genç ve dinamik bir yapıyla yola devam. Şu ana kadar il ve ilçe kongrelerimizde bir sıkıntı yaşamadık. İnşallah 24 Mart 2021 Çarşamba günü olağan büyük kongremizi Ankara'da toplayarak bu süreci inşallah tamamlıyoruz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.