Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir 'İzmir' çıkışı daha: Bizde laf yok, icraat var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir 'İzmir' çıkışı daha: Bizde laf yok, icraat var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İzmir'deki deprem konutlarını üzerinden hedef aldı. Erdoğan, ''İzmir, Bay Kemal'in milletvekili olduğu il değil mi? İzmir'de bütün o afetlerin olduğu bölgede o evleri kimler yaptı? Biz yaptık ve sahiplerine 750 kadarını teslim ettik. Bizde laf yok, icraat var'' ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 25.12.2021 - 17:27

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde Kızılcahamam'daki AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kentsel dönüşüm projeleri üzerinden CHP ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne sert eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kez daha İzmir üzerinden muhalefeti hedef alan açıklamalarda bulundu.

AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'na partililere seslenen Erdoğan, 30 Ekim 2020 İzmir depreminin ardından yıkılan binaların yerine yenilerini kendilerinin inşa edip, depremzedelere teslim ettiklerini hatırlattı. Erdoğan, ''İzmir, Bay Kemal'in milletvekili olduğu il değil mi? İzmir'de bütün o afetlerin olduğu bölgede o evleri kimler yaptı? Biz yaptık ve sahiplerine 750 kadarını teslim ettik. Şimdi hedef, 3 bin küsur rezerv alanda yapılmakta olan binalar. Onları da yapıp sahiplerine teslim edeceğiz. Bizde laf yok, icraat var. Bay Kemal'de ise sadece laf var, başka bir şey yok." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.