Dolar 32,4698
%-0.05
Euro 34,7775
%-0.56
Altın 2.443,820
%0.31
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kiraz Belediye Başkanı Özçınar’a seslendi; Saliha sana su vermez bunlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kiraz Belediye Başkanı Özçınar’a seslendi; Saliha sana su vermez bunlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Kongresinde CHP’ye yüklendi. Erdoğan, "İzmir'e suyu biz getirdik" çıkışıyla CHP'li yerel yönetimi eleştirirken, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’a dönerek “Saliha sana su vermez bunlar. Vermezler. Niye sen çünkü AK Partilisin.” diye seslendi. Başkan Özçınar ise, Erdoğan’ın bu seslenişine alkışlarla yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 22.02.2021 - 18:04

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan İzmir İl Kongresinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Erdoğan, "İzmir'in en büyük talihsizliği CHP'nin başındaki zatın bu şehirden milletvekili olmasıdır." dedi. İzmir'e suyun getirilmesi konusunda Büyükşehir'in üzerine düşeni yapmadığını ileri süren Erdoğan, "Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin suyunu DSİ kanalı ile biz getirdik. Büyükşehir getirmesi gerekirken yapamadı. Her ne kadar İzmir bize oy vermiyorsa da suyu getireceğiz dedik ve getirdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşmasına şu sözlerle devam etti;

SALİHA BUNLAR SANA SU VERMEZLER

Büyükşehirlerde su sorununu aşmak kimin görevidir.Belediyenin mi, yoksa merkezi yönetimin mi? Bay Kemal bunu bilmez. Bu Büyükşehir belediyesinin görevidir. Saliha sana su vermez bunlar. Vermezler. Niye sen çünkü AK Partilisin. Vermezler su ya,su. Allah'ın nimeti. Ama bizde böyle şeyler yok. Su Allah’ın nimeti vereceksin ve biz İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin suyunu DSİ’nin kanalıyla buraya getirdik. Biz dedik ki; İzmirli her ne kadar bize oy vermiyorsa da buraya suyu biz götüreceğiz. Ve suyu DSİ ile buraya getirdik bizim anlayışımız bu…"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.