Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray’dan Çeşme yangınında ‘rant’ çıkışı: Bir otellik yakmışlar!

Çıray’dan Çeşme yangınında ‘rant’ çıkışı: Bir otellik yakmışlar!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, dün Çeşme’nin Ildır Mahallesi’nde denize sıfır alanda çıkan yangınla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Daha önce ormanlık alanlarda çıkan yangınların ardından bölgeler yapılan villa ve otellere gönderme yapan Çıray, Çeşme için de ‘rant çıkışında bulundu ve “Bir otellik yakmışlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.07.2022 - 13:06

EGEPOSTASI- Dün gece İzmir'in Çeşme ilçesi Ildır Mahallesinde otluk alanda yangın çıkmıştı. 

Otluk alana atılan bir izmaritten dolayı çıktığı iddia edilen yangın, evlere yakın noktada olması nedeniyle paniğe neden olmuştu. Kısa sürede bölgeye birçok itfaiye ekibi ve aracının sevk edilmesiyle birlikte yangın yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınmıştı.

Öte yandan; geçen yıl ülkenin güneyini teslim alan yangınların ardından bu yıl İzmir’de çoğunluğu yazlık beldelerde olmak üzere art arda çıkan yangınlar muhalefetin eleştiri oklarını iktidara yöneltmesine neden oldu.

Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Çeşme yangınına ilişkin daha önce yanan orman alanlarına yapılan otellere gönderme yaparak manidar bir paylaşım yaptı.

Çıray, dün Çeşme’de yanan alanın kuşbakışı görüntüsünü paylaştı ve rant göndermesi yaparak şunları söyledi; “Son yangında Çeşme'de yanan alan. Neyse... Bir otellik yakmışlar!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.