Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray'dan bildiriye destek, Akşener'den tepki!

Çıray'dan bildiriye destek, Akşener'den tepki!

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 103 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiriye ilişkin açıklama yaptı. Çıray, "Bir tabip teğmen olarak altına imzamı atıyorum" derken Çıray'ın desteğinin tam tersine İYİ Parti lideri Meral Akşener ise emekli amirallerin bildirisi için "zevzeklik" ifadesini kullandı.

  • Ege Postası
  • 04.04.2021 - 22:05

Emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan bildiriye ilişkin bir değerlendirme de İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan geldi. Twitter'daki hesabı üzerinden, 103 emekli amiralin imzaladığı bildiriye ilişkin açıklama yapan Çıray, "Bir tabip teğmen olarak altına imzamı atıyorum" derken, kendisine yöneltilen eleştirilere "Darbe yapmaya niyeti olanı tükürükle boğarız, tükürükle" yanıtını verdi.

Çıray, "Doğru veya yanlış. Bu ülkenin her evlâdı Anayasa ve hukuk içerisinde kalarak fikirlerini özgürce beyan eder" ifadesini kullanırken, "Bıktık bu darbe paranoya ve tiyatrosundan. Bu ülkenin 400 bin askeri var. 300 bin polisi. Bir de darbelere karşı canını verecek Türk milleti. Darbe yapmaya niyeti olanı tükürükle boğarız, tükürükle" açıklamasını yaptı.

AKŞENER: ZEVZEKLİKTİR

Parti olarak siyaset kurumunun karşısına geçmeye çalışan herkese karşı olduklarını söyleyen Akşener, "104 emekli amiralin yaptığı açıklama zevzekliktir" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.