Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin Van kampında ikinci gün: İzmirli başkanlardan mesaj yağmuru

CHP’nin Van kampında ikinci gün: İzmirli başkanlardan mesaj yağmuru

CHP’nin 247 belediye başkanıyla birlikte gerçekleştirdiği üç günlük Van kampının ikinci gününde Belediye Başkanları Çalıştayı düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir’in ilçe belediye başkanları da çalıştayla ilgili sosyal medya üzerinden çeşitli mesajlar verdi.

  • Ege Postası
  • 28.05.2022 - 11:02

EGEPOSTASI - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 247 belediye başkanıyla birlikte gerçekleştireceği üç günlük Van kampı dün saha çalışmalarıyla başlamıştı. Saha çalışmalarına katılan İzmir'in ilçe belediye başkanları da Van'ın ilçelerinde vatandaşları ziyaret ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Kampın ikinci gününde ise Belediye Başkanları Çalıştayı düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir’in ilçe belediye başkanları da tam kadro çalıştaydaki yerini aldı.

BAŞKANLAR NELER SÖYLEDİ?

İzmirli başkanlar çalıştayla ilgili sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlarda şunları söyledi:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Seyit Torun’un koordinasyonunda CHP'li belediye başkanlarımızla Van'da bir araya geldik. Yerelden başlayan değişimin ülkeye umut olduğu bilinci ve inancıyla birlikteyiz.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ve Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’nun açılış konuşmaları ile Van'da, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayımız başladı. Son 20 yılın, vatandaşlarımız için en kötü günlerinde, Milletin Sesini değerlendirmek ve çare olmak için çalışıyoruz.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Belediye Başkanları Çalıştayımız Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla başladı.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: Partimizin düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, parti yetkililerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte ilk oturumumuzu gerçekleştirdik. İktidara giden yolda Genel Başkanımızın belirlediği yol haritasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit Torun koordinasyonunda gerçekleştirilen Belediye Başkanları Çalıştayı için Van'dayız. #GeleceğinTürkiyesi'ni kurmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımlarıyla Van’da düzenlenen ‘Belediye Başkanları Çalıştayı'mız başladı. Vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için var gücümüzle çalışıyor, bizi iktidara götürecek adımlar atıyoruz...

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: CHP Belediye Başkanları Çalıştayımızın açılış oturumunda CHP Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile biraya geldik.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: Van'da Belediye Başkanları Çalıştayımız başladı.Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde iktidara adım adım yürürken, vargücümüzle milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Van Çalıştayımız da bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması ile başladı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen Belediye Başkanlarımızla Van’da çalıştayda bir aradayız. Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’un da dediği gibi Türkiye’de değişim rüzgarları fırtınaya dönüştü. Artık geri dönüş yok. Bize katılın.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: CHP Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ve Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’un açılış konuşmaları ile Van'da, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayımız başladı. Milletin derdine derman olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.