Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den Erdoğan’a: Anlattığı hikayelere İzmirliler inanmaz

CHP’li Yücel’den Erdoğan’a: Anlattığı hikayelere İzmirliler inanmaz

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. “Yücel, Konuştukça dövizi, altını yükselten, ağzını açtıkça gerginlik ve çatışma yaratan biri... Anlattığı hikayelere İzmirlilerin inanacağını düşünecek kadar da gerçeklikten kopmuş. Bu arada, Erdoğan’ın yönetimindeki SGK’nın 2021 yılı zararı 21.6 milyar lira” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.06.2022 - 18:45

EGEPOSTASI – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Gaziemir’de partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirmişti. Erdoğan, “Eline tutuşturulanları belge diye sallayan ve sözlerinde yalanlarından geçinilmeyen bu zatın memlekete hiçbir hayrı yok. Tek yaptığı SSK'yı batırmak. Kasetle geldiği genel başkanlık koltuğunu korumak dışında ülke ve milletin geleceği adına hiçbir çabasını görmedik. Kırıklarla ve başarısızlıklarla oldu dolu siyaset karnesine rağmen bu zat şimdi de cumhurbaşkanlığı peşinde koşuyor. Bunu da çıkıp adam gibi delikanlıca yapmak yerine, tıynetine uygun şekilde dolambaçlı yollarla gerçekleştirmeye çalışıyor” ifadelerini kullanmıştı.

YÜCEL’DEN JET YANIT

Erdoğan’ın bu sözlerine CHP İzmir İl Örgütü’nden yanıt gecikmedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ekonomi üzerinden eleştirilerde bulundu. Yücel ayrıca Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu için sarf ettiği “SSK’yı batırdı” cümlesine de SGK’nın 2021 yılı zararı üzerinden yanıt verdi.

Yücel’in ifadeleri şu şekilde:

“Hadi artık alıştık, seviye zaten yok ama ekonomik buhrana, her gün gelen zamlara, üç haneli enflasyona, yaşanan yoksulluğa ilişkin tek bir söz söylemez mi insan? Bu memlekete gerçekten yazık. Konuştukça dövizi,altını yükselten, ağzını açtıkça gerginlik ve çatışma yaratan biri...

Anlattığı hikayelere İzmirlilerin inanacağını düşünecek kadar da gerçeklikten kopmuş. Bu arada, Erdoğan’ın yönetimindeki SGK’nın 2021 yılı zararı 21.6 milyar lira.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.