Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li vekillerden Cumhur İttifakı’na ‘İzmir Marşı’ göndermesi: ‘Bu ses kesilir mi sandınız?’

CHP’li vekillerden Cumhur İttifakı’na ‘İzmir Marşı’ göndermesi: ‘Bu ses kesilir mi sandınız?’

Cumhur İttifakı’nın yüzde 68 oy aldığı Niğde Bor’da AK Partili belediyenin düzenlediği Zakkum konserinde binlerce genç hep bir ağızdan İzmir Marşı söyledi. CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Tuncay Özkan sosyal medya üzerinden Cumhur İttifakı’na seslendi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2022 - 10:58

EGEPOSTASI- Son seçimlerde Cumhur İttifakı'nın yüzde 68'e yakın oy aldığı Niğde Bor'daki konserde on binlerce gencin hep bir ağızdan İzmir Marşını söylediği görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düştü.

“İki Ayyaş” diyenler kaybedecek

CHP İzmir Milletvekilleri sosyal medya hesapları üzerinden Cumhur İttifakına seslendi. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, "Burası Niğde’nin Bor ilçesi… Zakkum Konseri var, binlerce insan “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” diye haykırıyor. İlk seçimde Mustafa Kemal Atatürk’e ve İsmet İnönü’ye “İki Ayyaş” diyenler kaybedecek, halk ve Cumhuriyet kazanacak’’ ifadelerine yer verdi. 

Bu ses kesilir mi sandınız?

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise yasaklanan konserleri hatırlattığı açıklamasında, ‘’Konserleri yasaklayınca bu ses kesilir mi sandınız? Cumhur İttifakı’nın yüzde 68 oy aldığı Niğde Bor’da AKP’li belediyenin düzenlediği Zakkum konserinde binlerce genç, İzmir Marşı söyledi’’ ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.