Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Sındır’ın duygusal anları: Gözyaşlarına hakim olamadı

CHP’li Sındır’ın duygusal anları: Gözyaşlarına hakim olamadı

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Büyük İzmirTV’de yayınlanan Gündeme Dair programında ülkenin içinde olduğu ekonomik krizi anlatırkan gözyaşlarına hakim olamadı. Türkiye’de derinleşen yoksulluğa dikkat çeken Sındır, ‘’ Bu ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 30.09.2022 - 17:27

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Büyük İzmirTV’de yayınlanan Gündeme Dair programında Figen Avcıoğlu’nun sorularını yanıtladı. Türkiye’de derinleşen yoksulluğu ve ekonomik krizin etkilerini anlatan Sındır gözyaşlarına hakim olamadı. 

CHP’li Sındır ekonomik krizin getirdiği derin yoksulluktan en çok çocukların etkilendiğine dikkat çekerek, ‘’ Menderes’te küçük sanayi sitesini ziyaret ettik ve bütün esnafı dolandık. İçimi parçalayan bir şey oldu. 14 yaşında pırıl pırıl delikanlı bir evladımız. Orada yağlar içinde çalışıyor. Çırak. ‘Okula gidiyor musun’ diye sordum. ‘Bıraktım. Bitti. Ben artık okula gitmeyeceğim. Burada iş öğreneyim’ dedi. İçim kan ağladı. Çocuğun gözlerinde aslında istiyorum ama imkanlarımız buna elvermiyor anlamını gördüm. Söylemedi ama bu yüzünden okunuyordu. İçim acıdı. Eşim bir gün bahsetti. Çocukların hepsi beslenme çantalarını açmış yemek yiyor. Biri açmıyor. Sen neden açmıyorsun diye soruyor. Çocuk da öğretmenim ben bir önceki teneffüste yedim. Karnım acıkmıştım. Şimdi tokum diyor. Halbuki yalan. Çünkü çocuğun beslenme çantası boş. Annesi hiçbir şey koyamamış. Bu ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.