Dolar 32,4827
%-0.18
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.432,910
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Sertel’den Soylu’ya manidar gönderme

CHP’li Sertel’den Soylu’ya manidar gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın’da bir dizi programa katılmak için sabah saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na indi. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Süleyman Soylu’nun İzmir’e gelişi hakkında manidar bir paylaşım yaparak Bakan Soylu’nun cami hoperlörlerinden ‘Çav Bella’yı çalan kişiyi bulmak için İzmir’e geldiğini iddia etti. 

  • Ege Postası
  • 11.09.2020 - 11:31

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi program gerçekleştirmek üzere sabah saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı. Bakan Soylu’yu karşılamak için AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Cemal Bekle ve Yaşar Kırkpınar havalimanında hazır bulundular.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Aydın’da bir dizi programa katılacağı öğrenilen Süleyman Soylu’nun geliş nedenine ilişkin Twitter hesabından manidar bir paylaşım yaptı. Sertel, yaptığı paylaşımda Bakan Soylu’nun birkaç ay önce İzmir ve Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran cami hoperlörlerinden “Çav Bella” çalınması olayı ile ilgili olarak geldiğini ifade etti. Sertel, Bakan Soylu’nun cami hoperlörlerinden “Çav Bella”yı çalanları bulmak için İzmir’e geldiğini ifade etti.

Sertel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Çav Bella’yı cami hoparlöründen çalanları bulmak için İzmir’e geldiği söylenen Süleyman Soylu efendiye başarılar diliyoruz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.