Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Özel’den Devlet Bahçeli’ye tepki

CHP’li Özel’den Devlet Bahçeli’ye tepki

MHP lideri Bahçeli'nin TBMM'deki kavgaya ilişkin yaptığı açıklamasına yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Size bu bilgileri aktaran kimse o bir müfteridir, o bir yalancıdır. Kendisini devlet sanan, suç çetelerinin hamisi bakandan desteğinizi çekmelisiniz. Aksi durum sizin Suçişleri Bakanı'nın çakallıklarını sahiplendiğinizin tescilidir" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 10.12.2021 - 21:22

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de yaşanan kavgaya ilişkin, “İçişleri Bakanlığımızın bütçesi görüşülürken, CHP'li ve HDP'li milletvekillerinin beka mücadelemizden intikam alır gibi, şehitlerimize hakaret edercesine, kahraman güvenlik görevlilerimize saldırırcasına öfke nöbetine kapılmaları, nefret diline kapılanmaları aleni zillettir” açıklaması yapmıştı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt verdi.

“SİZE BU BİLGİLERİ AKTARAN KİMSE O BİR YALANCIDIR”

Bahçeli'ye sosyal medya hesabından “Size bu bilgileri aktaran kimse o bir müfteridir, o bir yalancıdır” diye seslenen CHP'li Özel, “Kendisini devlet sanan, suç çetelerinin hamisi bakandan desteğinizi çekmelisiniz. Aksi durum sizin Suçişleri Bakanı’nın çakallıklarını sahiplendiğinizin tescilidir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.