Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP liderinin 3 günlük mesaisi başladı

CHP liderinin 3 günlük mesaisi başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi. CHP lideri 3 gün sürecek mesaisinde iki açılış gerçekleştirecek, belediye başkanları çalıştayına katılacak ve 31 Mart seçimleri sonrası göreve gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ilk kez ziyaret edecek. CHP liderinin 3 günlük mesaisi başladı

  • Ege Postası
  • 21.11.2019 - 16:37

EGEPOSTASI- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu uzun bir aranın ardından bugün seçim bölgesi İzmir'e geldi.

İstanbu’dan hava yoluyla kente gelen Kılıçdaroğlu’nu, Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, il yönetcileri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili karşıladı.

Kılıçdaroğlu ayağının tozuyla havaalanından Karabağlar'a geçti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada Karabağlar Belediyesi'nin Tahsin Yazıcı Mahallesi’nde yaptırdığı Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi..

CHP lideri açılışın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne geçecek ve 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ilk defa makamında bir araya gelecek.Kılıçdaroğlu, Büyükşehir ziyaretinden sonra konaklayacağı otele geçecek ve belediye başkanlarıyla akşam yemeği yiyecek.

Kılıçdaroğlu, 22 Kasım Cuma günü Kaya Thermal Otel'de CHP'li belediye başkanlarının katılacağı 'Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda konuşacak. CHP lideri gün boyu çalıştaydaki programlara katılacak.

Kılıçdaroğlu, 23 Kasım Cumartesi sabah erken saatlerden öğleden sonra 16.00’ya kadar çalıştaydaki sunum ve toplantılara katılacak. Çalıştayın sona ermesiyle Kılıçdaroğlu, saat 16.30'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önemli çevre yatırımlarından olan Harmandalı Atık Depolama Alanı'nda elektrik üreten tesisin açılışını yapacak.

Açlışın ardından Kılıçdaroğlu, saat 18.30’da İzmir'den ayrılması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.