Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Parti'ye toplu yanıt ve sandık göndermesi

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye toplu yanıt ve sandık göndermesi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Partili mevkidaşı ve AK Partili milletvekillerinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir ziyaretiyle ilgili yaptıkları eleştirilere sosyal medyadan yaptığı açıklamayla toplu yanıt verdi. Yücel, sandık göndermesi yaparken, koku üzerinden gelen eleştirilere ise "Ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı" dedi. Yücel ayrıca, AK Parti cephesine sandık göndermesi yaparken "Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız..." ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 19.06.2022 - 15:47

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 günlük İzmir ziyaretini 'koku' üzerinden eleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Partili İzmir milletvekillerine sert yanıt verdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan CHP'li Yücel, sandık göndermesi yaparken, koku üzerinden gelen eleştirilere ise "Ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı." dedi.

Ekonomik krizini vatandaşın ocağına incir ağacı diktiğini savunan Yücel, "Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız..." ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle;

"Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programı ve İzmirli vatandaşlarımızın kendisine gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi birilerini çok rahatsız etmiş. Dünden beri bu sevgiden korkup saçmalamayan ne Tarım Bakanı kaldı, ne Aktroller ne de Akp'li mevkidaşım.

Siz, yaşadığınız saltanattan ya sarhoş oldunuz, ya da gördüğünüzü de duyduğunuzu da, idrak edemeyecek hale düştünüz. Bu memlekette ekonomik kriz yok mu? Ortalama bir arabanın deposu en az 1.500 liraya dolmuyor mu? Elektrik faturaları insanların ocağına incir ağacı dikmedi mi?

Faiz sebep enflasyon sonuç dediniz, enflasyonu, doları, euroyu uzaya gönderdiniz. Sizin kafanıza göre ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı. Farkında mısınız? İzmir'de oylarınız dibi gördü görecek.

Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız..."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.