Dolar 32,4666
%-0.06
Euro 34,7761
%-0.56
Altın 2.441,410
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekillerden savcılara; Harekete geçmek için neyi bekliyorsunuz?

CHP'li vekillerden savcılara; Harekete geçmek için neyi bekliyorsunuz?

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Sedat Peker'in iddiaları sonrası savcıların araştırma yapmamasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Sevda Erdan Kılıç, "Gülşen’i ışık hızıyla tutuklatan savcılar Sedat Peker’in ifşalarına karşı harekete geçmeyecekse, iddiadan da öte bu açıklamaların araştırılması için TBMM çatısı altında araştırma komisyonu kurulmalıdır." diyerek tepkisini gösterirken Tuncay Özkan ise "Söz konusu Kılıçdaroğlu, CHP, muhalif gazeteciler, yazarlar ve sanatçılar olunca cesur olan savcılar, Sedat Peker'in iddiaları karşısında ölüm sessizliğinde. Harekete geçmek için ne bekliyorsunuz?" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.08.2022 - 15:23

EGEPOSTASI- Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker’in önemli isimlerin kurduğu 'yolsuzluk ve rüşvet ağı' iddiaları ülke gündeminde tartışılmaya devam ediyor. Öte yandan S-savcıların iddialar hakkında herhangi bir soruşturma açmaması ise kamuoyunda tepki görüyor.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, son günlerde tartışmalara konu olan şarkıcı Gülşen’in jet hızında tutuklanmasını örnek göstererek savcıların Peker’in iddialarının ardından harekete geçmemelerine tepki gösterdi.

Kılıç, ayrıca Peker’in ifşaları için meclis araştırması istedi. 

CHP'li Kılıç sosyal medya hesabından "Gülşen’i ışık hızıyla tutuklatan savcılar Sedat Peker’in ifşalarına karşı harekete geçmeyecekse, iddiadan da öte bu açıklamaların araştırılması için TBMM çatısı altında araştırma komisyonu kurulmalıdır. İddialarda adı geçenler ve bu iddialara tanıklık edebilecekler dinlenmelidir” paylaşımında bulundu.

Kılıç'ın ardından CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Peker'in iddiaları sonrası savcıları göreve çağırdı.

Tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren Özkan "Söz konusu Kılıçdaroğlu, CHP, muhalif gazeteciler, yazarlar ve sanatçılar olunca cesur olan savcılar, Sedat Peker'in iddiaları karşısında ölüm sessizliğinde. Harekete geçmek için ne bekliyorsunuz? Sedat Peker'in iddialarını neden araştırmıyorsunuz?" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.