Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Purçu'dan Afyon çıkarması

CHP'li Purçu'dan Afyon çıkarması

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar programı kapsamında, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile birlikte, CHP Afyon İl Örgütü eşliğinde bir dizi etkinliklerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 31.10.2021 - 11:01

CHP’li Özcan Purçu, öncelikle Afyonkarahisar CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ile Milletvekili Burcu Köksal ile bir araya geldi.

İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yapan Purçu, şöyle konuştu:

“Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi  ve Türkiye için çok kıymetli bir ilimiz. Her zaman içinden geçtiğimiz, suyunu içtiğimiz ve ekmeğini yediğimiz Afyon’un, Partimiz için önemi ise; maalesef bizim burada belediyemiz yok. Bu konuda başarıya susamış bir örgüt var burada. İl başkanımız, milletvekilimiz il ve ilçe örgütlerimiz gece gündüz Afyon'da çalışıyor. Afyon'u alacağız, az kaldı.” Diyen Purçu, Türkiye'deki roman vatandaşların sorunlarını anlattı.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile İl Başkanı Yalçın Görgöz de burada bir konuşma yaptı.

CHP, AFYONKARAHİSARDA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

“CHP iktidarına esnafımızın da desteğiyle emin adımlarla yürüyoruz!” diyen Purçu, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafların dertlerini dinleyen Purçu, Borçlarının arttığını ve ödemelerde zorlandığını belirten esnafın, bırakın kar etmeyi, dükkan kiralarını bile ödeyemediğini söyledi.

“Esnafımızın sesi olacağız” diyen Purçu, ekonomik büyümeye büyük katkısı olan, pandemi sonrası bazıları iflas eden, ekonomik krizde ayakta kalmaya çalışan değerli esnafımıza hak ettikleri değeri iktidarımızda vereceğiz.” açıklamasında bulundu.

ÇAY İLÇESİ ZİYARET EDİLDİ

Afyonkarahisar CHP Çay İlçe Başkanlığını ve CHP Çay İlçe Başkan Vekili Bülent Kökcür ve yöneticilerini; Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İl Başkanı Yalçın Görgöz, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte ziyaret eden Purçu, sonrasıında vatandaşla bir araya gelerek sohbet etti.

ÇAY İLÇESİNE BAĞLI YEŞİLYURT KÖYÜ ZİYARET EDİLDİ

Köy halkı ile bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen ve sohbet eden Purçu, “Şimdi de Afyonkarahisar Çay İlçemizin Yeşilyurt Köyü’nde; Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, İl Başkanımız Yalçın Görgöz, Dereçine Belediye Başkanımız Ömer Yıldız, İl ve İlçe yöneticilerimizle birlikte vatandaşlarımızla bir aradayız.” Açıklamasında bulundu.

“Vatandaşımız artık kimin doğru kimin yanlış olduğunun farkında! CHP iktidarına çok az kaldı!” dedi.

“ARAMIZA KATILAN YENİ ÜYELERİMİZLE MUTLULUĞUMUZ VE GURURUMUZ ARTIYOR.”

Çay ziyaretinin ardından Sandıklı ilçesine geçen CHP’li Purçu; “Afyonkarahisar Sandıklı İlçemizin, CHP Sandıklı İlçe Başkanlığımızda İlçe Başkanımız Raşit Güneş ve yöneticilerini; Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, İl Başkanımız Yalçın Görgöz, İl ve İlçe yöneticilerimizle birlikte ziyaret ettik.” diyerek, CHP’ye yeni üye olan gençlerin rozetlerini taktı:

“Partimize yeni üye olan vatandaşlarımızın rozetlerini takdim ettik. Aramıza katılan yeni üyelerimizle mutluluğumuz ve gururumuz artıyor. Aramıza Hoşgeldiniz” açıklamasını yaptı.

Afyonkarahisar Sandıklı İlçesi Akdere Mahallesi’nde, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İl Başkanı Yalçın Görgöz, İlçe Başkanı Raşit Güneş ve parti örgütü ile beraber vatandaşlarla buluşan Purçu, “Mahalle mahalle gezmeye, vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi.

DİNAR’DA ROMAN VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

“Afyonkarahisar Dinar İlçemizde, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, İl Başkanımız Yalçın Görgöz, İlçe Başkanımız Ali Arıkan ve Dere Mahallesi Muhtarımız Niyazi Yılmaz ile birlikte Roman kardeşlerimize misafir olduk.” diyen Purçu, “CHP olarak Roman kardeşlerimizin her zaman yanındayız! CHP iktidarında hepimizin yüzü birlikte gülecek!” açıklamasında bulundu.

DİNAR’DA CUMHURİYET BALOSU!

Dinar’da, Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yılına özel olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen bir Cumhuriyet Balosu düzenlendi. Çok yoğun bir katılımın sağlandığı Cumhuriyet Balosuna bir çok vatandaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal, CHP İzmir Milletvekili Özacn Purçu ile beraber, Afoyınkarahisar CHP İl ve İlçe Örgütleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal,ve CHP Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan’ın da açıklama yaptıkları Cumhuriyet Balosunda konuşan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP’nin iktidar olmasına çok az kaldığını, gece gündüz çalışmalarını yürüttüğünü söyledi. Cumhuriyet Balosunda Dinar halkıyla buluştuğu için çok mutlu olduğunu da belirten Purçu, “Milletin hakkını alacağız. Çok az kaldı. Sizlerle birlikte Millet İttifakı olarak iktidar olacağız. Sizin hakkınızı hiç kimseye yedirmeyeceğiz. 20 yıldan beri haklarınızı onlardan alacağız. Her bir karışında şehitlerimizin kanları var. Bizler iktidarımızda şehitlerimize, ailelerine sahip çıkacağız. Çünkü her şeyimizi onlara borçluyuz.” dedi.

Gerçekleşen konuşmalardan sonra ise, Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, eski ilçe başkanlarına, Dinar’da yıllarca basın sektöründe emeği geçmiş olanlara ve ismi CHP ile özdeşleşmiş olan Taşıyıcılar KOOPERATİFİNİN merhum başkanı Şeref Ceylan adına oğlu Murat Ceylan’a plaket takdim edildi.

CHP Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan programa katılan bütün misafirlere sonsuz teşekkürlerini sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.