Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Özel: Üç Mehmetçiği kim vurdu?

CHP'li Özel: Üç Mehmetçiği kim vurdu?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den çarpıcı iddia... Özel, "Üç askerimiz İdlib'de şehit oldu. Bu şehitlerimizi kim vurdu? Hangi örgüt vurdu? DEAŞ ile El Kaide arasında bir örgüt varmış, gizemliymiş. Bu örgütün vurduğu söyleniyor. Buna bir açıklık getirin. Üç Mehmetçiği kim vurdu?" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.09.2021 - 16:15

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda gündeme dair bir basın toplantısı düzenledi. Özel; Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe, Piyade Uzman Çavuş, Ramazan Demir ve Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı’nın İdlib’de şehit olmasıyla ilgili konuştu:

– Bu şehitlerimizi kim vurdu? Hangi örgüt vurdu? Bu sırtı sıvazlanan cihatçılar, bir gazetenin değimiyle gizemli örgüt… DEAŞ ile El Kaide arasında bir örgüt varmış, gizemliymiş. Bu örgütün vurduğu söyleniyor. Buna bir açıklık getirin. Üç Mehmetçiği kim vurdu?

– O çok sevdiğiniz sırtını sıvazladığınız cihatçılar mı vurdu, vurmadıysa kim vurdu? Yoksa son dönemde Birleşik Arap Emirlikleri’yle, Mısır’la sürdürdüğünüz diyalog ve Suriye politikasında AKP’nin, ABD ile yakınlaşmasıyla ilgili yeni konjonktüre birileri yine Mehmetçiğin kanı üzerinden ayar mı veriyor?

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.