Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Gök iddialarla ilgili Deniz Baykal ile görüştü

CHP'li Gök iddialarla ilgili Deniz Baykal ile görüştü

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök; eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile telefonda görüştü. Gök; Deniz Baykal’ın, kızı Aslı Baykal’ın istifasının ardından kendisinin de CHP’den istifa edeceği yönündeki iddialarla ilgili “Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum. Altılı masa hızla gereğini yapmalıdır. Biz de CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim, bu işi bitirelim. CHP çatısı altında genişleyerek mücadele edelim” dediğini aktardı.

  • Ege Postası
  • 02.11.2022 - 16:55

Eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın CHP’den istifasının ardından, Deniz Baykal’ın da partisinden istifa edebileceği iddia edilmişti.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Deniz Baykal ile bugün telefonda görüştüğunu belirterek, şunları söyledi:

“5-10 dakika önce Deniz Baykal ile bir görüşme yaptım, telefonla görüştük. Sayın Baykal bana ‘Kızım aslı benim adıma söylemiş değildir. Benim haberim olmadı. Sosyal medyaya düştükten sonra, daha sonra öğrendim. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum. Altılı masa hızla gereğini yapmalıdır. Biz de CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim, bu işi bitirelim. CHP çatısı altında genişleyerek mücadele edelim’ dedi.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.