Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler Kılıçdaroğlu'nun babalar gününü kutladı

CHP'li gençler Kılıçdaroğlu'nun babalar gününü kutladı

CHP Gençlik Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Babalar Günü’nü; “Gençlerin demokrat amcasının Babalar Günü kutlu olsun. Gençlik seninle gurur duyuyor Kemal Kılıçdaroğlu” mesajıyla kutladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, da “Çocuklarına adaleti, ülke sevgisini, doğruluğu ve iyiliği gösteren; dürüst evlatların dürüst babalarının Babalar Günü'nü kutluyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.06.2022 - 22:40

CHP Gençlik Kolları, Babalar Günü nedeniyle sosyal medya hesabında bir video yayınladı.

Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, videoyu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu etiketleyerek; “Gençlerin demokrat amcasının Babalar Günü kutlu olsun. Gençlik seninle gurur duyuyor Kemal Kılıçdaroğlu” mesajıyla paylaştı.

Gençlik kollarının hazırladığı videoda Kılıçdaroğlu’nun çocukları; Aslı Kılıçdaroğlu Nadir, Zeynep Kılıçdaroğlu ve Kerem Kılıçdaroğlu’nun babalarına ilettikleri Babalar Günü mesajları yer aldı. Kılıçdaroğlu, kendisi için hazırlanan videoyu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte gençlerle buluştuğu İzmir Gençlik Buluşması programında izledi.

Videoda, Aslı Kılıçdaroğlu Nadir şunları söyledi:

“Çocukluğumuzda babamla yaptığımız Pazar gezmeleri vardı. Babamın bende en çok iz bırakan yönünü dile getirmem gerekirse doğru, dürüst ve vicdanlı insanlar olarak yetişmemizde babamın çok büyük katkısı var üzerimizde. Kendisine çok teşekkür ediyorum böyle bir baba olduğu için hem babalar gününü kutluyorum, yanaklarından öpüyorum.”

Zeynep Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Antikacıları gezmek, eski eşyalara, sahaflara bakmak, sinemaya gitmek. Adalet, hak, hukuk kavramlarını ön plana çıkartamama yol açacak bir birey olmamı sağlayan babama çok teşekkür ediyorum. Yüz yüze bir babalar günü kutlama umuduyla kendisini öpüyorum.”

Kerem Kılıçdaroğlu ise şunları söyledi:

“Pazar sabahları babamla western filmleri izlerdik. Bana kattıklarından ötürü babam çok çok teşekkür ediyorum. Babamın ve tüm babaların babalar günün kutluyorum.”

Videonun son kısımlarında ise CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun FOX TV’de katıldığı programda yaptığı konuşmanın; “Milyonlar vardı ve yanımda oğlum vardı. Gazeteciler ona soruyorlardı, ‘Babamla gurur duyuyorum’ dedi” bölümü yer aldı.   

KILIÇDAROĞLU'NDAN KUTLAMA MESAJI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Babalar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında yayınladığı kutlama mesajında, CHP Gençlik Kolları’nın bu paylaşımını alıntıladı ve şunları kaydetti:

“Evlatlarımla ben de gurur duyuyorum. Çocuklarına adaleti, ülke sevgisini, doğruluğu ve iyiliği gösteren; dürüst evlatların dürüst babalarının Babalar Günü'nü kutluyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.