Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Aslanoğlu'ndan Bakan Kurum'a gönderme; Ekstra bir 3 bin TL mi göndereceksiniz?

CHP'li Aslanoğlu'ndan Bakan Kurum'a gönderme; Ekstra bir 3 bin TL mi göndereceksiniz?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un, dün İzmir'de yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bakan Kurum'a 3 bin TL göndermesi yapan CHP'li Aslanoğlu, "Sayın Bakan demiş ki "İzmir'i sürdürülebilir akıllı şehir uygulamalarıyla istikbalin de şehri yapacağız." Ne yapacaksınız efendim, metro için 3.000 TL ayırmıştınız, akıllı şehir yapmak için de ekstra bir 3.000 TL mi göndereceksiniz ?" dedi

  • Ege Postası
  • 21.01.2023 - 09:59

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerine ve "Biz artık her zamankinden daha kararlıyız. İnşallah; istiklalin şehri İzmir'i kültürel ve tarihi dokusuna uygun, iklime uyumlu ve sürdürülebilir akıllı şehir uygulamalarıyla istikbalin de şehri yapacağız!" açıklamasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP'li Aslanoğlu, Bakan Kurum'un açıklamalarına, hükümetin 2023 Yılı Yatırım Pogramı'nda 3 bin TL bütçe ayırdığı Halkapınar- Otogar Metro Projesi üzerinden göndermede de bulundu.

3 BİN TL GÖNDERMESİ!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı, "Fildişi kulelerde söz söyleyenlerden hiçbir zaman olmadık." Demiş. Gülelim mi? Sahi, 500 odalı sarayda oturanın adı neydi?

Sayın Bakan demiş ki "İzmir'i sürdürülebilir akıllı şehir uygulamalarıyla istikbalin de şehri yapacağız." Ne yapacaksınız efendim, metro için 3.000 TL ayırmıştınız, akıllı şehir yapmak için de ekstra bir 3.000 TL mi göndereceksiniz ?" 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.