Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Yönetimi toplandı: Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Yönetimi toplandı: Neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İl yönetim kurulunun gündeminde milletvekilleri kampı, öbek çalışması ve seçim güvenliği vardı.

  • Ege Postası
  • 12.09.2022 - 18:47

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi, İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Ana gündem maddesi 23-25 Eylül Seferihisar’da yapılacak milletvekili kampı oldu.
Toplantının diğer bir gündem maddesi milletvekilleri, ilçe başkanları, il yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle yapılan öbek çalışması konusu oldu. Saha çalışmaları konusunda yeni planlamanın yapıldığı ve detayların daha sonra paylaşılacağı aktarıldı. 

Öte yandan toplantıda seçim ve sandık güvenliği ile ilgili çalışmaların da görüşüldüğü belirtildi. 

SEÇİM GÜVENLİĞİ ÇALIŞMA GRUBUNDA KİMLER GÖREV ALDI?

CHP İzmir İl Yönetim Kurulunun aldığı kararla kurulan, Seçim Güvenliği Çalışma Grubunda, şu isimler yer aldı;

CHP İzmir Seçim ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aygül Eryılmaz, Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül ve Kadın, Kadın Politikaları, Kültür, Sanat ve Sağlık İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay.

'UYARI' İSTEMİYLE DİSİPLİNE GÖNDERİLDİ

Bornova Belediyesi’nde işten çıkarılan parti üyesi Mehmet Ceviz’in belediye başkanı hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımları toplantıda gündeme gelirken, il yönetimi Ceviz'i ‘uyarı’ cezası istemiyle disiplin kuruluna sevk ettiği öğrenildi. 

Öte yandan toplantının sonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Türkiye’de ses getiren 9 Eylül’ün 100. yıl kutlamaları da masaya yatırılırken yöneticilerin olumlu görüş bildirdiği ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da  kutlamalardan memnun kaldığı öğrenildi.  

İl Başkanı Deniz Yücel Ankara’ya gidiyor 

Ayrıca İl Başkanı Deniz Yücel genel merkezde CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşmek üzere yarın Ankara'ya gidecek. Görüşmeye ilişkin detay henüz bilinmezken programın bir gün süreceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.