Dolar 32,5557
%0.03
Euro 34,8752
%0.03
Altın 2.432,640
%0.1
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den Çavuşoğlu'na 'bayrak' tepkisi: Cesaret edemediniz mi?

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den Çavuşoğlu'na 'bayrak' tepkisi: Cesaret edemediniz mi?

Özbekistan'da Suudi mevkidaşı Faisal bin Ferhan'la bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun görüşmesinde Türk bayrağı detayı dikkat çekti. Dün yapılan görüşmede salonda yalnızca büyük Suudi Arabistan bayrağı olduğu, küçük bir Türk bayrağının sehpaya yerleştirildiği görüldü. Bakan Çavuşoğlu'na, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de tepki gösterirken, “Odada Suudi bayrağıyla eşit boyutlarda Türk Bayrağı olmayacaksa görüşme başlamadan bitmiştir.” demeye cesaret edemediniz mi" diye sordu

  • Ege Postası
  • 17.07.2021 - 15:17

EGEPOSTASI- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen ‘Orta ve Güney Asya: Bölgesel Bağlantısallık, Sınamalar ve Fırsatlar’ adlı konferans kapsamında dün ve önceki gün bir dizi önemli temasta bulundu.

Çavuşoğlu’nun ikili görüşmeleri arasında Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Ferhan’la gerçekleştirdiği buluşmada bayrak detayı öne çıktı.

İki bakanın bir araya geldiği salonda yalnızca büyük Suudi Arabistan bayrağının olduğu, Türk bayrağının ise daha küçük boyutta sadece bir sehpada olması tepki çekti.

Bakan Çavuşoğlu'na CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de tepki gösterirken, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;

“Odada Suudi bayrağıyla eşit boyutlarda Türk Bayrağı olmayacaksa görüşme başlamadan bitmiştir.” demeye cesaret edemediniz mi @mevlutcavusoglu? Rengini şehitlerimizin kanından almış ay yıldızlı bayrağımıza hak ettiği değeri göstermeyen biri Türkiye Cumhuriyetini temsil edemez."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.