Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Yücel'den Murat Bakan'a destek EGM'ye tepki!

CHP İl Başkanı Yücel'den Murat Bakan'a destek EGM'ye tepki!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurmasının ardından tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel, "Tüm memurlara verilen banka promosyonlarının aynı oranda polise de verilmesi gerektiğini söylediği için yani polisin haklarını gündeme getirdiği için Murat Bakan hakkında suç duyurusunda bulunacakmış. Siz önce intihar eden polislerin hesabını verin!" dedi. 

  • Ege Postası
  • 06.09.2022 - 20:39

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladığı CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'a destek geldi.

Başkan Yücel, CHP'li vekil Bakan'ın polislerin sorunlarına dikkat çektiğini belirterek "Murat Bakan yalnız değildir" dedi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Yücel,"AKP iktidarının beceriksiz yönetimi sonucu ortaya çıkan hayat pahalılığı ve enflasyonun altında herkes gibi polisin de ezildiğine, kredi kartı borcu olmayan neredeyse hiç polis memuru kalmadığına dikkat çektiği ve tüm memurlara verilen banka promosyonlarının aynı oranda polise de verilmesi gerektiğini söylediği için yani polisin haklarını gündeme getirdiği için @CHPMuratBakan hakkında suç duyurusunda bulunacakmış. Siz önce intihar eden polislerin hesabını verin!" açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.