Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Yücel'den Bakan Soylu'ya tepki: Hakaret etmek ve iftira atmak yerine işini yapsaydın

CHP İl Başkanı Yücel'den Bakan Soylu'ya tepki: Hakaret etmek ve iftira atmak yerine işini yapsaydın

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, CHP'li belediye personeline yönelik “terör” iddialarına tepki gösterdi. Yücel sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Güvenlik makalesi okumayan sen, güvenlik soruşturmalarını yapan sen, teröristlerin ayakkabı numaralarına kadar bildiğini iddia eden ama sınırların kevgire dönmesine neden olan yine sen, şimdi kalkmışsın pişkin pişkin belediyelerle ilgili ahkam kesiyorsun..." dedi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2022 - 20:26

EGEPOSTASI- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  bugün yaptığı basın toplantısında 2019-2022 arasında 74 belediyede terörle bağlantılı 88 soruşturma yürütüldüğünü ve söz konusu soruşturmaların 79’unun tamamlandığını duyurdu.

Toplantıda konuşan Bakan Soylu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili de terör soruşturmalarının olduğunu dile getirerek, "PKK/KCK terör örgütü adına faaliyet yürüten kişilere yönelik başlatılan operasyonda gözaltına alınan 50 şüpheliden biri olan Mustafa Demir’in SGK kaydında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığında tekniker olduğu yazmaktadır. Bu kişi gözaltına alınmış, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş ve halen Sincan Cezaevinde bulunmaktadır. Bu kişinin ayrıca Kandil bölgesinde 15-20 Mayıs 2004 tarihinde sözde ‘PKK Korgragel 2. Kongresi’ne katıldığı tespit edilmiştir” ifadelerini kullandı.

"PİŞKİN PİŞKİN BELEDİYELERLE İLGİLİ AHKAM KESİYORSUN"

İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamalarına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tepki gösterdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Yücel, "Güvenlik makalesi okumayan sen, güvenlik soruşturmalarını yapan sen, teröristlerin ayakkabı numaralarına kadar bildiğini iddia eden ama sınırların kevgire dönmesine neden olan yine sen, şimdi kalkmışsın pişkin pişkin belediyelerle ilgili ahkam kesiyorsun Süleyman Soylu Toplumu bölmek, ayrıştırmak, hakaret etmek ve iftira atmak yerine işini yapsaydın, sınırlarımız yol geçen hanına dönmez, İstanbul'un göbeğinde bombalar patlamaz, mafya bozuntuları ülkede cirit atmazdı. #ŞakaMısınSüleymanSoylu" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.