Dolar 32,5391
%0.16
Euro 34,9551
%-0.05
Altın 2.456,730
%0.84
Bist-100 9.876,00
%1.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP eski Milletvekili Ahmet Toptaş hayatını kaybetti

CHP eski Milletvekili Ahmet Toptaş hayatını kaybetti

Eski CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş (73), Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

  • Ege Postası
  • 11.09.2022 - 21:15

Eski CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, bir süredir lenf kanseri nedeniyle Ankara’da hastanede tedavi görüyordu. Toptaş, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Toptaş'ın cenazesi, yarın saat 11.00'de TBMM'de düzenlenecek törenin ardından memleketi Afyonkarahisar'a gönderilecek. Toptaş'ın cenazesi, Kızılören ilçesine bağlı Ekinova köyünde toprağa verilecek.

ÖZGEÇMİŞ

Ahmet Toptaş, 3 Şubat 1949'da Afyonkarahisar Sandıklı'nın Ekinova köyünde doğdu.

Ankara Yüksek Öğretmen Okulu, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Şuhut ve Sandıklı Liselerinde kimya öğretmenliği yaptı. 1981 yılından bu yana serbest avukat olarak çalıştı.

CHP kurmaylarının paylaşımları şöyle: 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntü ile öğrendiğimiz, 24. Dönem Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ahmet Toptaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntü ile öğrendiğimiz, 24. Dönemde birlikte görev yaptığımız Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ahmet Toptaş ağabeyime Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca: Partimizin 24. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ın yaşamını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç: Geçmiş Dönem Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ahmet Toptaş’ın vefatını derin üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Sevenlerinin ve partimizin başı sağ olsun.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi: Kıymetli büyüğümüz, yol arkadaşımız 24. Dönem Milletvekilimiz Ahmet Toptaş'ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhum Toptaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Parti örgütümüzün başı sağ olsun.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak: Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ahmet Toptaş’ı kaybettik. Allah rahmet eylesin Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan: Yol arkadaşımız, 24. Dönem Milletvekilimiz Ahmet Toptaş’ı kaybettik. Toptaş'a Allah’tan rahmet; sevenlerine sabır diliyorum. Büyük CHP ailemizin başı sağ olsun.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.