Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Dikili'de kongre günü

CHP Dikili'de kongre günü

CHP'de kurultay süreci ilçe kongreleriyle devam ediyor. CHP İzmir'de bugün bir ilçede sandık kuruldu. Dikili'de mevcut İlçe Başkanı Hasan Altıparmak’ın tek aday olarak girdiği kongrede ilçe yöneticisi ve il delegesi seçilen isimler de belli oldu. CHP Dikili'de kongre günü

  • Ege Postası
  • 17.12.2019 - 11:00

EGEPOSTASI- CHP'de mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından 2020 Nisan ayında yapılması planlanan 37. Olağan Kurultay öncesi ilçe kongre süreci geçtiğimiz hafta sonu 6 ilçeyle başladı.

Dikili'de tek listeyle yapılan seçimde delegeler, ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il delegelerini oyladı. 

Dikili İlçe Kongresi, Belediye Düğün ve Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hasan Altıparmak kongereye tek aday olarak girdi.

Kongreye Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Cambaz, CHP Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yakup Yılmaz da katıldı.

Seçim blok liste yöntemiyle yapıldı.

ALTIPARMAK'IN LİSTESİNDE KİMLER VAR'

Asil üye listesinde yer alan, Kevser Bozkurt, Ayfer Budak, Rıza Duru, Dilek Engin, Figen Gençay, Hakan göçmen, Öngay İkiz, Ekin Urcun Baran Kabaktaş, Çağdaş Ünay Kılıç, Ümit Kırgöz, Emre Kırlı, Levent Özcan ilçe yönetcisi seçildi.

Yedek üyeler: Atilla Yıldırm, Pınar Zeray, Yusufcan Gözcü, Nazan Cura, Güngör Balaban, Binnaz Altınbaş, Hakkı Dağ, Murat Koç, Ramazan Özcan, Handan Ertik,Celal Yay, İbrahim Gün

Hasan Altıparmak, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İlçe eski Başkanı İsmail Hakkı Şener, Çağlar Çağlıyan,  Hatice Demir, Feridun Evren, Sabri Gören, Ayfer Gül, Gülten Kuzucuoğlu delege seçildi.

Belediye Başkanı Adil Kırgöz kongrenin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kırgöz şunları söyledi:

"CHP Dikili İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Dikili tarihinde ilk defa bir mahalle dışında tüm mahallelerimizde tek liste ile gerçekleşen delege seçimleri sonrası kongremizde örgütümüz ile buluştuk. Bugüne kadar farklı listelerde yarışanlar bugün tek listede buluştular. Bu birliğin sağlanmasına katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. İlçe kongremizde CHP İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Altıparmak kardeşimizi ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Bu birlik ve beraberlikle kazanan CHP, kazanan Dikili olacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.