Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den taciz iddialarıyla ilgili karar

CHP'den taciz iddialarıyla ilgili karar

CHP parti yönetiminin Konya İl Başkanı hakkındaki taciz iddialarını araştırmak için görevlendirdiği heyet raporunu hazırladı. Raporda iddiaların yersiz olduğu belirtildi. Başkan görevine devam edecek.

  • Ege Postası
  • 24.12.2020 - 13:42

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Konya'daki taciz iddiasının doğru olmadığını söyledi.

CHP, Konya İl Başkanlığı'nda taciz iddialarına yönelik incelemesini tamamladı.  Parti yönetiminin iddiayı araştırmak için görevlendirdiği heyet, tüm tarafları dinledi ve bir rapor hazırladı.

Raporun sonucunu Konuyla ilgili açıklamayı Oğuz Kaan Salıcı duyurdu. Taciz iddiasının doğru olmadığı tespitinin yapıldığını söyleyen Salıcı, Konya İl Başkanı Barış Bektaş'ın görevine devam edeceğini kaydetti.

Salıcı, "CHP olarak şunu gördük ki ortada iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. İl başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturması yapılmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu. İl başkanımız görevinin başında" diye konuştu.

Hakkında taciz iddiası olan Bursa Osmangazi İlçe Başkanı'nın görevden alınarak disipline sevk edildiğini hatırlatan Salıcı, "CHP'nin kadına karşı şiddet konusunda, taciz konusunda tavrı tavizsizdir" ifadelerini kullandı. (NTV)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.