Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den HDP'ye taziye ziyareti

CHP'den HDP'ye taziye ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel beraberinde İzmir milletvekilleri Tuncay Özkan, Tacettin Bayır ve Bedri Serter ile bazı il yöneticileriyle birlikte HDP İzmir İl Başkanlığı'na yapılan saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz için taziye ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 18.06.2021 - 14:41

EGEPOSTASI- Dün Onur Gencer'in HDP İzmir İl Başkanlığına girip tabancayla ateş ederek parti görevlisi Deniz Poyraz'ı öldürmesinin ardından bölgeye giderek destek açıklaması yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bugün de milletvekilleri ve bazı il yönetcileri ile taziye ziyaretinde bulundu.

Yücel beraberinde CHP İzmir milletvekilleri Tuncay Özkan, Tacettin Bayır ve Bedri Serter ile bazı il yöneticileriyle birlikte Şair Eşref Bulvarı'ndaki iş merkezinin 2. katındaki HDP İzmir İl Başkanlığına geldi.

İl Başkanı Yücel, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile HDP Grup Başkan Vekili ve Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş'a taziye dileklerini iletti.

Deniz Yücel ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medyadan, "HDP İzmir il başkanlığına ve demokrasimize yapılan, gencecik bir insanımızın hayatına mal olan saldırı sonrası, Milletvekillerimiz ile birlikte, HDP İzmir il başkanlığına taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk." notuyla paylaştı.

Öte yandan ziyaretin ardından HDP İzmir İl Eş Başkanı Kadir Baydur, CHP heyetini bina çıkışına kadar uğurladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.