Dolar 32,5059
%0.29
Euro 34,5775
%0.24
Altın 2.497,440
%0.57
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de gözler kritik zirvede! Böke ve Salıcı İzmir ve Manisa örgütlerini dinleyecek

CHP'de gözler kritik zirvede! Böke ve Salıcı İzmir ve Manisa örgütlerini dinleyecek

CHP’nin İzmir ve Manisa örgütleri, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın başkanlığında yarın İzmir’de bir araya geliyor.

  • Ege Postası
  • 18.08.2021 - 14:49

EGEPOSTASI-  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi pandemi öncesi sıklıkla gerçekleştirdiği bölge toplantılarına kaldığı yerden devam ediyor. Kısıtlamalarının kaldırılması ve normalleşme adımlarının atılması sonrası Genel Merkezi tarafından düzenlenen Bölge Toplantılarının 12'ncisi CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın başkanlığında İzmir'de gerçekleştirecek.

İzmir ve Manisa örgütlerinin buluşacağı kritik zirve yarın saat 10.30'da Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde yapılacak. 

Selin Sayek Böke ve Oğuz Kaan Salıcı'nın başkanlığında yapılacak toplantıya İzmir ve Manisa illerinin Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri, milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları ve ilçe örgüt başkanları katılacak.

Öte yandan toplantının, açılış konuşmalarının yapılacağı bölümü basın mensupları takip edecek, daha sonra toplantı basına kaplaı olarak gerçekleştirilecek.

Zirveye ayrıca yapılan çalışmalar hakkında geriye dönük bilgiler almak amacıyla eski il başkanlarının da katılması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.