Dolar 32,5881
%0.23
Euro 34,8124
%0.43
Altın 2.419,250
%-0.56
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de bir istifa daha!

CHP'de bir istifa daha!

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sancar istifa haberini sosyal medya hesabından duyurdu. İstifa haberinin ardından CHP'den ilk açıklama geldi.

  • Ege Postası
  • 28.02.2021 - 17:24

Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi. Sancar, açıklamasında istifanın gerekçesine değinmedi.

DAHA ÖNCE DE 3 VEKİL İSTİFA ETMİŞTİ

30 Ocak’ta Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacakları ifade edilen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP’den istifa etmişti.

Üç milletvekilinin ardından Denizli Milletvekili Teoman Sancar da partisinden istifa ettiğini duyurdu. Daha sonra telefonlarını kapatan Sancar'a partililer dahil kimse ulaşamadı.

CHP’DEN İLK AÇIKLAMA

CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu milletvekilinin partiden istifa ettiğini doğrularken, “İstifa nedenini bilmiyoruz. Durumu değerlendiriyoruz. İlerleyen süreçte bir açıklama yapacağız” diye konuştu.

“YENİ OLUŞUM İÇİNDE DEĞİLİM”

CHP’nin bir yetkilisi istifa ettiğini açıklayan Teoman Sancar’ın dilekçesinde herhangi bir siyasi partiye girmek ya da yeni bir oluşum içerisinde olmadığını belirttiğini söyledi. Aynı yetkili ani gelişen bu durum üzerine Sancar’la görüşüp istifasını geri aldırmaya çalışacaklarını ve sorunu çözeceklerine inandıklarını söyledi.

TEOMAN SANCAR KİMDİR?

Teoman Sancar 1970, Denizli doğumlu. Baba adı Fikrettin, anne adı Naciye. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Denizli’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sancar İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Denizli Sanayici İş Adamları Derneği Üyeliği ve Denizli Emlakçılar Odası Başkanlığı görevlerinde bulundu. Denizli Belediye Meclis Üyeliği ve CHP Grup Başkanvekilliği yaptı. 2015 - 2017 yılları arasında Denizli İl Başkanlığı görevinde bulundu.

Haşim Teoman Sancar, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden XXVII. Dönem Denizli Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Millî Savunma Komisyonu Üyesidir. Orta düzeyde İngilizce bilen Sancar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.