Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'CHP Ankara’nın doğusuna gidemez' diyenlere en güzel cevap verildi

'CHP Ankara’nın doğusuna gidemez' diyenlere en güzel cevap verildi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretine ilişkin; “Sayın Genel Başkan, Diyarbakır’la Diyarbakırlılarla hem kucaklaştı hem helalleşti. Bundan sonra 7 bölgede 81 ilde kucaklaşmaya ve helalleşmeye devam edeceğiz. Bu kucaklaşma ve helalleşmeler seçim meydanlarındaki seçim mitinglerinin coşkusuyla bütünleşecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.03.2022 - 08:56

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretini değerlendirdi. Özel, şöyle konuştu:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir planladığı birkaç kez de ertelenmek zorunda olan ve çok istediği, çok özlediği bir ziyareti gerçekleştirdi. Onun gönlüne göre oldu, bizim gönlümüze göre oldu, Türkiye’nin ihtiyacı olan bir görüntü ortaya çıktı.

"ANKARA'NIN DOĞUSUNA GİDEMEZ DİYENLERE EN GÜZEL CEVAP VERİLDİ"

Bir zamanlar Cumhuriyet Halk Parti’sini Ankara’nın doğusuna gidemez diye eleştirenlere Diyarbakır’dan en güzel cevap verildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kürt sorununda bir çözüm önerisi yok diyenlere genel başkanımız hem Diyarbakır’daki söylemleriyle hem de Diyarbakırlının kendisine sahip çıkışıyla en güzel cevap verildi. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi kutuplaştıranlara karşı kucaklaşmak için, düşmanlaştıranlara karşı kardeşleştirmek için yola çıktı. Helalleşmenin önemli adımlarından bir tanesi de Diyarbakır’dı. Sayın Genel Başkan Diyarbakır’la Diyarbakırlılarla hem kucaklaştı hem helalleşti.

"7 BÖLGEDE 81 İLDE HELALLEŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bundan sonra 7 bölgede 81 ilde kucaklaşmaya ve helalleşmeye devam edeceğiz. Bu kucaklaşma ve helalleşmeler seçim meydanlarındaki seçim mitinglerinin coşkusuyla bütünleşecek ve Türkiye’yi gerçekten geçmişteki bütün sıkıntıları, yoklukları, yoksullukları ve kim ne çektiyse geçmişte bütün ıstırapları geride bırakacağı yeni bir dönem başlayacak. Bu 20 yılın sonunda yoksunluktan ve yoksulluktan sıkıntı çeken Diyarbakır için de en önemli fırsat Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı olacak. Hiç kimseyi dışlamadan, hiçbir seçmeni dışlamadan ve seçmenin oyuyla gelmiş hiçbir partiyi dışlamadan hep beraber omuz omuza geleceğe doğru yürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de Türkiye için en doğrusunu hep birlikte yapacağız.” (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.