Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çelebi Cumhur İttifakı’nı işaret etti: Daha fazla güven veriyor!

Çelebi Cumhur İttifakı’nı işaret etti: Daha fazla güven veriyor!

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Millet İttifakı'na 6 siyasi partinin imzaladığı mutabakat metni üzerinden yönelttiği soruları tekrar gündeme getirerek, "Bu başlıklarda şu an Cumhur İttifakı Millet İttifakı'ndan daha net ve daha fazla güven vermektedir" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2022 - 17:07

EGEPOSTASI – 2021’de CHP’den istifa ederek katıldığı Memleket Partisi’nde geçtiğimiz Ocak ayında Genel Başkan Yardımcılığı görevinden, Şubat ayında ise parti üyeliğinden istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’den dikkat çeken bir çıkış geldi.

MİLLET İTTİFAKI’NA 20 SORU

Çelebi geçtiğimiz haftalarda Millet İttifakı’na 6 siyasi partinin imzaladığı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni üzerinden birtakım sorular yöneltmişti. Çelebi, mutabakat metninde Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin geçmemesi, 1921 Anayasası, Anayasa’nın ilk 4 maddesi, terörle mücadele, resmi ve eğitim dili, sığınmacı sorunu gibi çeşitli başlıklar altında Millet İttifakı’na 20 soru sormuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI DAHA FAZLA GÜVEN VERMEKTEDİR”

Çelebi, paylaşımının ardından kendisine gelen sorular üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı. Paylaşımında Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nı karşılaştıran Çelebi şunları söyledi:

“Görüşlerimi birileri alınacak diye belirlemem.Milli konularda taviz vermedim,vermem. Soranlar olmuş mertçe cevaplayalım: Bu başlıklarda şu an Cumhur ittifakı Millet ittifakından daha net ve daha fazla güven vermektedir. 

Başınızı kuma gömmeyin,milletimize görüş açıklayın!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.