Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım taburcu oldu

Binali Yıldırım taburcu oldu

AK Partili Binali Yıldırım, taburcu oldu. Yıldırım, "Ağır bir kaza geçirdik. Birkaç takla attık. İki kaburgamda kırık var, zamanla iyileşecek. Rabbim'iz korudu" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.10.2022 - 12:24

Azerbaycan'da kaza geçiren ve İstanbul'da Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, taburcu oldu.

Hastaneden taburcu olduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bundan tam bir hafta önce 20 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaret sebebiyle heyet halinde günübirlik ziyarete gitmiştik. Dönüş yolunda aracımız kaza yaptı.

Birkaç takla attık, ağır bir kaza geçirdik. Kaza sonucu başımda cerrahi müdahaleyi gerektiren bir kesik vardı. 2 defa ameliyat gerektirdi.Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da halledildi. 2 kaburga kırığım vardı, bunlar da zaman içerisinde iyileşecek. Azerbaycan'da yapılan ilk müdahalelerin ardından memleketimize döndük."

YILDIRIM'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Öte yandan Yıldırım daha sonra sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı.

Yıldırım mesjaında şu ifadelere yer verdi;

"Azerbeycan ziyaretimiz sırasında geçirmiş olduğumuz trafik kazası sonrası hastanedeki tedavi sürecim tamamlandı. Allah’ıma şükürler olsun ki iyiyim.Bugün taburcu oldum.

Bu ciddi kaza sonrası ilk andan itibaren hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de tedavimiz için bizzat yakından ilgilenen Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a, Azerbaycan’daki transfer ve tedavi sürecinde sonsuz desteğine şahit olduğumuz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Sağlık Bakanı Temür Müsayev’e, hem Azerbaycan hem Türkiye’de tedavimizin koordinasyonunu kusursuz şekilde gerçekleştiren Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca’ya, İlk müdahale anından Türkiye’ye transfer edilişimize kadar gösterdikleri insan üstü hizmetleri nedeniyle Prof. Dr. Serkan Topaloğlu’na, Doç. Dr. Muzaffer Akkoca’ya, Doç. Dr. İsmail Tayfur’a, Bakü’deki tedavimiz süresince gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle Merkez Klinika Hastanesi doktor ve sağlık çalışanlarına, Transferimiz sırasındaki özenli hizmetleri nedeniyle uçak ambulans ekibine, Taburcu olana kadar tedavimize büyük emek veren Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Yiyit,yardımcısı Op.Dr. Furkan Akbaş,Doç.Dr. Mehmet Bülent Balioğlu ve Prof.Dr. Mehmet Emin Kalkan başta olmak üzere tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki ameliyatlarımı gerçekleştiren başta Prof. Dr. Mehmet Demirhan, Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Perçin Caşkan olmak üzere tüm ameliyat ekibine teşekkürü bir borç bilirim.

Bu sürecin en başından beri dualarını eksik etmeyen, şifa temennilerini ileten AK Parti’mizin Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilat mensuplarına, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Türk Devletleri Teşkilatı’mızın değerli üyelerine, Aksakallarımıza, büyükelçilerimize teşekkür ediyorum. Arayan, soran, mesaj gönderen, ziyaretime gelen ve dua eden herkesten Allah’tan razı olsun. Rabb’im tüm hastalarımıza şifa versin." (Haber merkezi / Haber Türk) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.