Dolar 32,5381
%0.16
Euro 34,9197
%-0.15
Altın 2.436,800
%0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım 'Büyükşehir' sorusunu yanıtsız bıraktı; 'Kendisi paylaşsa daha iyi olur'

Binali Yıldırım 'Büyükşehir' sorusunu yanıtsız bıraktı; "Kendisi paylaşsa daha iyi olur"

AK Parti 7. Olağan Kongresi’yle birlikte İzmir’in Ankara’da temsiliyeti artarak güçlendi. İzmir cephesinde yaşanılan gelişmeler gurur verici olarak değerlendirilirken AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir’e özel bir ihtimam verilip verilmediği konusunu değerlendirdi. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıllık performans değerlendirilmesinin sorulduğu Yıldırım, soruyu yanıtsız bırakarak, “Onu kendisi İzmirlilerle paylaşsa daha iyi olur” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2021 - 14:34

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- AK Parti 7. Olağan Kongresi’yle birlikte partinin üst yönetimi ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın A takımı belli oldu.

İzmir milletvekilleri Binali Yıldırım ve Hamza Dağ, MKYK’da yer alırken Hamza Dağ Medya ve Tanıtım Başkanlığı, Binali Yıldırım ise Genel Başkanvekili görevine getirilmişti.

Öte yandan AK Parti İzmir Gençlik Kolları eski Başkanı Eyüp Kadir İnan da geçtiğimiz haftalarda Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevine atanmıştı.

Ankara’da İzmir ağırlığı artarken Genel Başkanvekili sıfatıyla ilk ziyaretini İzmir’e gerçekleştiren Binali Yıldırım, konuya ilişkin değerlendirmede bulundu.

“İZMİR HER ZAMAN ÖNEMLİDİR”

Yıldırım, Genle Merkez’de İzmir’e özel bir ihtimam verilip verilmediği hususunda şunlar söyledi; “İzmir her zaman önemlidir. İzmir, Cumhuriyet’i kuran şehirdir. İzmir, istiklal mücadelesinin zaferle sonuçlandığı şehirdir, Anadolu’nun dünyaya açılan kapısıdır. Tabii İzmir milletvekiliyiz. Ama bu ülkede yaşayan 84 milyon insanımız bizim için aynı derecede önemlidir. 20 yıldır insanlarımızın refahı ve mutluluğu için çalıştık. Bundan sonra da devam edeceğiz”

2 YIL DEĞERLENDİRMESİ YANITSIZ KALDI

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin üzerinden iki yıl geçmesiyle birlikte İzmir’de ilçe belediyeler iki yıllarını raporlamaya başladılar. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıllık performans değerlendirilmesinin sorulduğu Yıldırım, soruyu yanıtsız bırakarak, “Onu kendisi İzmirlilerle paylaşsa daha iyi olur” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.