Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'ndan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Başkan Selvitopu'ndan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 25.01.2023 - 12:53

Karabağlar Belediyesi'nin eğitim ve sosyal projeleri hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ayrıntılı bilgi veren Başkan Selvitopu, “Eğitimi tüm yönleriyle desteklemeye gayret ediyoruz. Karabağlar'daki binlerce öğrencimize, Eğitim Kart'la kırtasiye, Atatürk Yükseköğrenim Kız Yurdu'yla barınma, KARBEM dersanemizle sınavlara hazırlık destekleri sunuyor; okullarımızın bakım onarımlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sosyal Destek Kartı'yla da dar gelirli ailelerin yanında olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, sosyal projelerin artarak süreceğini vurguladı.

Başkan Selvitopu ayrıca, Karabağlar Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi, semt merkezleri, pazaryerleri gibi projelerle ilgili de Genel Başkan'a bilgi sundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Selvitopu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.