Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'dan CHP Lideri'ne 'Kavacık' daveti

Başkan Selvitopu'dan CHP Lideri'ne 'Kavacık' daveti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, bu hafta sonu gerçekleştirilecek Kavacık Üzüm Festivali’ne davet etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Karabağlar Belediyesi’nin Coğrafi İşaret Belgesi aldığı Kavacık Üzümü’nden ve bu üzümle yapılan ürünlerden armağan eden Başkan Selvitopu, kırsal kalkınmayı desteklemek için çalıştıklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2022 - 09:31

Geleneksel hale gelen Kavacık Üzüm Festivali’nin her yıl binlerce kişiyi ağırladığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Kavacık Üzümü’ne aldığımız Coğrafi İşaret Belgesi’nin yanı sıra, festivalimizin de marka tescilini yaptırdık. Kavacık Köyümüz ve özel bir tada sahip üzümü artık geniş kesimlerce tanınır hale geldi. Hedefimiz bu özel ürüne sahip çıkarak yerel üreticimizin cebine üç beş kuruş daha fazla girmesini sağlamak” dedi.

Başkan Selvitopu, 17-18 Eylül’de gerçekleştirilecek festival öncesi köy meydanını da baştan sona yenilediklerini söyledi. Başkan Selvitopu yenilenen meydanın ve meydana bakan binalardaki cephe iyileştirmelerin açılışını festival sırasında yapacaklarını vurguladı.

Dikkatle inceledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, festivalin başarılı geçmesini diledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, üzüm çekirdeği başta olmak üzere Kavacık Kadın Kooperatifi üyelerinin Kavacık Üzümü’yle ürettikleri ürünleri dikkatli şekilde inceledi.

Başkan Selvitopu ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Onursal Adıgüzel ve Bülent Kuşoğlu’nu da ayrı ayrı ziyaret ederek, festivale davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.