Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oğuz’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Takke düştü kel göründü

Başkan Oğuz’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Takke düştü kel göründü

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Kılıçdaroğlu’nun 2021-2022 adli yıl açılış törenine katılmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun 2017 yılında yaptığı Adalet Yürüyüşü üzerinden tepkilerini dile getiren Başkan Oğuz, “Takke düştü kel göründü. Bu halkı kandıramazsınız” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.09.2021 - 18:32

EGEPOSTASI- 2021-2022 adli yıl açılış töreni dün gerçekleştirildi. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. 

Adli yılın açılış töreninin dualarla açılmasına tepkiler gelirken bir tepki de Kılıçdaroğlu’na geldi.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Kılıçdaroğlu’nun açılışa katılmasına tepki gösterdi. Başkan Oğuz, eleştirisini Kılıçdaroğlu’nun 2017 yılında Ankara’dan İstanbul’a yürüyerek 25 günde gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü’nü hedef aldı ve “Takke düştü kel göründü. Bu halkı kandıramazsınız” dedi.

Başkan Oğuz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 
“Osmanlı hasta adam ve ölüm döşeğinde kıvranırken; Emperyalistler Memleket topraklarımızı yağmalama hayalleri kurarken; imkansız denilen koşullarda modern, çağdaş, laik bir dünya devleti yaratan ve adına Türkiye Cumhuriyeti diyen M. Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Ülke son dönemlerde büyük bir tehdit altında can çekişir duruma düşürülmüştür. Atatürk’ün kurduğu akla dayalı bu çağdaş devlet düzeni yine karanlık güçler tarafından yok edilmeye çalışılmaktadır. Laiklikten uzaklaşılarak İnsanlarımız dini inançlarına göre böldürülmüştür. Bu durumun en vahim kısmı da bu düzeni yıkmak isteyenlere karşıymış gibi görünüp onlarla işbirliği yapıp bu Memleketin çağdaş aydınlık demokrat insanlarının temiz duygu ve düşüncelerini istismar eden siyasilerdedir. Yazıklar olsun hak hukuk adalet dediniz yollarda yürüdünüz.
Takke düştü kel göründü. Bu halkı kandıramazsınız. Türk insanı iyi niyetlidir ama asla enayi değildir…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.