Dolar 32,5610
%0.27
Euro 34,6856
%-0.13
Altın 2.490,750
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kılıç'tan Ankara mesaisi! Aile boyu Lidere ziyaret

Başkan Kılıç'tan Ankara mesaisi! Aile boyu Lidere ziyaret

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ailesiyle birlikte gittiği Ankara'da önce Anırkabir'i daha sonra da CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaoğlu'nu ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 24.11.2022 - 22:52

EGEPOSTASI- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ailesiyle birlikte Ankara'ya giderek önce Anıtkabir'i ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Kılıç, ziyaretlere ilişkin sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Başkan Kılıç eşi Zuhal, kızı Lila ve oğlu Yağız Kağan ile birlikte Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret ederken, Kılıçdaroğlu minik Lila'yı kucağına alarak sevdi.

Kılıç, "Ne mutlu ki bu büyük ailenin bir parçasıyız. Eşim Zuhal, kızım Lila ve oğlum Yağız Kağan ile birlikte Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. İnanıyoruz, #GeliyorGelmekteOlan" mesajını paylaştı.

ANITKABİR'İ DE ZİYARET ETTİLER

Kılıçdaroğlu ziyareti öncesi Başkan Kılıç ve ailesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başkan Kılıç paylaşımında, "Canım ailem ile birlikte Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna geldik. Kağan ve Lila'nın mutluluğuyla umut dolduk. O'na minnet duyuyoruz. Çocuklarımızın geleceğine ışık tutan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. İyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.