Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Soylu, FETÖ, CHP'li Bedri Serter için Kılıçdaroğlu'ndan özel istekte bulundu

Bakan Soylu, FETÖ, CHP'li Bedri Serter için Kılıçdaroğlu'ndan özel istekte bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken CHP'ye ilişkin flaş bir iddiada bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu an CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in FETÖ tarafından Kılıçdaroğlu'na özel olarak önerildiğini açıklarken bu süreçte yaşananları anlattı. Serter'in Pensilvanya bağlantılı kişiler tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isminin verildiğini, ardından da CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Serter'i önce il başkanı ardından da milletvekili yaptığını iddia etti.

  • Ege Postası
  • 19.12.2022 - 01:19

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayında CHP hakkında bomba bir iddiada bulundu. Bakan Soylu CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter için FETÖ'nün Kılıçdaroğlu'na özel istekte bulunduğunu açıkladı.

"KEMAL BEY GÖRÜŞMEYE KOŞA KOŞA GİDİYOR"

"Kılıçdaroğlu bir diş hekiminin muayenehanesine gidiyor Ekim 2013'te, orada Mustafa Yeşil var, gazeteci yazarlar Vakfı'nın başkanı. Orada oturuyorlar, orada bir kişi daha var, isterlerse onun ismini de veririm. Orada oturuyorlar ve konuşuyorlar, Pensilvanya'nın bilgisi dahilinde oradalar. Kemal oraya kendisi gidiyor koşa koşa, Pensilvanya'nın bilgisi dahilinde oradalar.

"KILIÇDAROĞLU'NDAN FETÖ RİCA EDİYOR"

Kılıçdaroğlu orada birçok şey konuşuyor, birçok değerlendirmeler yapılıyor. En nihayetinde sizin vereceğiniz bir mesaj var mı diyorlar, diyor ki 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh benim vereceğim mesaj.' Bu bizim ne zaman karşımıza çıkıyor 15 Temmuz 2016'da... Yetmiyor orada bir isim veriyorlar, 'Şu adamın İzmir ilinden şu ilçeden belediye başkanı olmasını istiyoruz, size uygun bir insandır' diyorlar. Cümleler aynı böyle.

ÖNCE CHP İL BAŞKANI SONRA MİLLETVEKİLİ

Sonrasında Kılıçdaroğlu bu ismi unutuyor. Daha sonrasında FETÖ örgütü Kılıçdaroğlu'na bu konuda sitem ediyor. 'Bu ismi verdik yapmadınız' diyorlar. Sonra bu kişi önce CHP İzmir İl Başkanı ardından da milletvekili yapıyorlar.

"BU İSİM BEDRİ SERTER!"

Bu isim Bedri Serter. Ben burada isim veriyorum. Kılıçdaroğlu çıksın desin ki 'Hayır' Ben isim veriyorum, onun gibi devlete iftira atarak yapmıyorum. Şahitler, orada bulunanlar üzerinden değerlendirme yapıyorum." 

BEDRİ SERTER KİMDİR?

Bedri Serter, 3 Şubat 1960 tarihinde İzmir'de doğdu. 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Serter, İzmir ve Türkiye'nin öne gelen mobilya firmalarından Serter Mobilya San. Tic. Ltd. Şirketi'nin kurucusu ve sahibidir.15 yıldır CHP üyesi olan Serter; 2004-2009 yılları arası Konak Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanvekilliği, 2005-2008 yılları arası CHP İzmir Kurultay Delegeliği 2009 yılından beri CHP İzmir İl Bilim Kültür ve Yönetim Platformu Sanayii Grubu kurucusu ve faal üyesidir.Ege Genç İşadamları Derneği(EGİAD)'nin 1992 yılı kurucu üyesi olan Serter; 1996-2001 yılları arası İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 1991 yılından beri Ege Bölgesi Sanayii Odası (EBSO) üyesi, Mobilya Komite Üyesi, 2005 yılından beri İzmir Sanayici İşadamları Derneği (İZSİAD) Danışma Kurulu Üyeliği, 1985'ten beri İzmir Mobilyacılar Odası aktif üyesi, Ofis Mobilyacıları Derneği(OMSİAD) üyesi, İzmirliler Derneği, İzmir Antalyalılar Derneği, TÜRGÖK Onur Üyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Konak Şubesi Onur Üyesi, 2010-2011 yılları 2440. Bölge Rotary Federasyonu Başkan Yardımcılığı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.