Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Soylu'dan Demirtaş açıklaması

Bakan Soylu'dan Demirtaş açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AİHM'in tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönündeki kararına ilişkin ''Demirtaş teröristtir. AİHM'in, hangi sebeple olursa olsun aldığı karar boşlukta bir karardır, hiçbir anlamı yoktur'' dedi. Bakan Soylu, Van'da 3 bin 251 personelin katılımıyla ''Yıldırım Bestler-17 Operasyonu''nun başlatıldığını da açıkladı.

  • Ege Postası
  • 24.12.2020 - 10:43

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) Selahattin Demirtaş için "Serbest bırakılmalı" kararına tepki gösterdi.

''DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR''

İl emniyet müdürleri değerlendirme toplantısında konuşan Bakan Soylu, AİHM'in kararını ''Demirtaş teröristtir. AİHM'in, hangi sebeple olursa olsun aldığı karar boşlukta bir karardır, hiçbir anlamı yoktur'' sözleriyle yorumladı.

''ÇIPLAK ARAMA'' İDDİASI

Uşak'ta cezaevinde çıplak arama iddialarıyla ilgili de konuşan Soylu, ''Defalarca yalanlanmasına rağmen ısrar ediyorlar, ispatlayamayan namussuzdur" ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu, tartışmanın Meclis'e taşınmasına da "TBMM'yi Pensilvanya'nın uşağı haline getirmek ahlaksızlıkdır. İftirayı Meclis'e taşımak acizlik" sözleriyle tepki gösterdi.

VAN'DA 3 BİN 251 PERSONELLE YENİ TERÖR OPERASYONU

Bakan Soylu, Van'da terör örgütüne yönelik jandarma ve polis özel harekat ile güvenlik korucularından oluşan 3 bin 251 personelin katılımıyla ''Yıldırım Bestler-17 Operasyonu''nun başlatıldığını da açıkladı. (NTV-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.