Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Nebati: Bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok

Bakan Nebati: Bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; gece yarısı yaptığı açıklamalara, “Gece gece panikle bana yazmışsınız, gazetelerinize gece yarısı manşet değiştirtmişsiniz” diye yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından, “Bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz” karşılığını verdi.

  • Ege Postası
  • 25.08.2022 - 13:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, dün yurttaşlara "Varlık şirketlerine olan borçlarınızı ödemeyin" çağrısı sonrası borçlara devlet desteği geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlara ait sözleşmelerden kaynaklanan borçları devlet üstleneceğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu bugün, sosyal medya hesabında; “Sayın Nebati, gece gece panikle bana yazmışsınız, gazetelerinize gece yarısı manşet değiştirtmişsiniz. Oysa rahat olabilirsiniz, milletimizin derdi çözülsün, tek laf etmem demiştim zaten” paylaşımını yaptı.

Bakan Nebati, Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına yanıt verdi. Nebati şu paylaşımı yaptı:

“Bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz’dan bu yana Adalet Bakanlığımızla birlikte dar gelirli vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin. Sayın Kılıçdaroğlu anlaşılan siyasi beklentileriniz uğruna hesapsızca konuşmakta ve adeta bir piyasa manipülatörü gibi davranmakta ısrarcısınız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.