Dolar 32,4946
%0.26
Euro 34,5786
%0.24
Altın 2.476,680
%-0.26
Bist-100 9.545,00
%-1.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Muş'tan Vali Köşger'e ziyaret!

Bakan Muş'tan Vali Köşger'e ziyaret!

Bir dizi program gerçekleştirmek için İzmir’e gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ticaret Odası Meclis toplantısının ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 03.09.2021 - 12:47

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi program gerçekleştirmek için İzmir’e geldi. Sabah saatlerinde Ticaret Odası Meclis toplantısına katılarak meclis üyelerinin sorularını yanıtlayan Bakan Muş, Ticaret Odası’nın ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i tadilatı tamamlananan Valilik Binası’nda ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı ve Necip Nasır ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de eşlik etti.

Bakan Muş’un ziyaretçi defterini imzalamasının ardından makam odasında basına kapalı toplantıya geçildi.

Bakan Muş, Valilik ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin İzmir İl Başkanlığı’nda MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i ziyaret etti.

MHP ziyaretinin ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na geçen Bakan Muş, burada İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri ile toplantı yaptı. Toplantıya, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da katıldı.

İl BAşkanı Sürekli, toplantının ardndan Bakan Muş'a günün anlam ve önemine itafen porselen vazo hediye etti.

Bakan Muş, İzmir ziyaretinin son durağı olan İzmir Fuarı ziyareti öncesinde Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bakan Muş burada Mehmet Enver Kök’ten çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.